Connect with us
Cine este de fapt Ema Stoian, al doilea Golden Buzz de la Românii au talent. Iată cu ce se ocupă parinții ei

Românii au talent

Cine este de fapt Ema Stoian, al doilea Golden Buzz de la Românii au talent. Iată cu ce se ocupă parinții ei

Ema Stoian a primit al doilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9, pe 22 februarie. Fetița de numai 10 ani a impresionat-o atât de tare pe Andra, încât artista a apăsat butonul auriu. Toată familia Emei este pasionată de dans, dar doar ea face performanță.

Tatăl lui Ema Stoian este inginer, iar mama sa este economistă. La doar 3 ani și jumătate fetița a început să facă gimnastică, iar peste 3 ani un club i-a recomandat să treacă la performanță.

Ema a crescut rapid și evoluat frumos. În 2019 a participat la concursul Dance World Cup, unde a luat locul I.

VIDEO: Ema Stoian Golden Buzz

”Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos.

Și-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgește de când era mică. Au încurajat-o și profesorii de la școală și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Și oamenii pe care i-a întâlnit și cei care au ajutat-o în pregătire”, a declarat mama ei.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top