Connect with us

Românii au talent

Cine este Filip Cioc, primul Golden Buzz Românii au talent sezonul 11

Filip Cioc a cântat înainte să vorbească. Povestea lui e impresionată și a ajuns la inima lui Florin Călinescu. Acesta i-a oferit Golden Buzz la Românii au talent. 

Vocea incredibilă a lui Filip Cioc l-a făcut pe juratul Florin Călinescu să apese butonul de Golden Buzz.

Filip Cioc, poveste de viață cutremurătoare

 

Gălăţeanul Filip Cioc, în vârstă de zece ani, a ajuns deja în semifinala „Românii au talent”, chiar din prima seară a noului sezon difuzat de Pro Tv.

Filip a cântat impecabil piesa „Never Enough” şi a emoţionat juriul şi publicul.

„Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta!”, a spus, cu ochii în lacrimi, Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu.

Copilul este din Galați și studiază la o școală normală. În aparență… și el este normal. Însă nevoile lui sunt speciale.

Pentru că s-a născut prematur, a avut multe probleme de sănătate. Părinții chiar s-au dat peste cap și l-au dus să-l opereze în America. Totuși, acum, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca.

Filip a început să cânte la vârsta de 2 ani. Pe atunci, nu vorbea. 

A început să ia lecții de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul și – la 8 ani – cursurile de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele care îi plac și le aude la tv. De asemenea, are și câteva încercări de compoziții proprii încă de la vârsta de 7 ani.

Nu a moștenit talentul din familie, nimeni neavând înclinații artistice. Poate doar sora sa de 6 anișori, care dansează și cântă piesele lui Filip.

Chiar dacă are probleme cu vederea, Filip Cioc încearcă permanent să își depășească condiția! El ne dovedește că se poate!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top