Connect with us
Emma Neagu, Golden Buzz-ul de la Românii au talent, a murit. Micuța avea 15 ani

Românii au talent

Emma Neagu de la Românii au talent a murit. Micuța avea 15 ani

A murit Emma Neagu, fetița de doar 15 ani care ne-a uimit prin puterea ei de a spera la viață. Dumnezeu să o ierte.

Tânăra a fost diagnosticată în anul 2017 cu cancer osos.  „Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». 

Emma Neagu la Românii au talent

Emma Neagu a venit la Românii au talent cu un număr de ginmnastică care a smuls lacrimile telespectatorilor și cele ale juriului și prezentatorilor.

A rămas fara un picior în urmă cu câțiva ani, dar nu a renunțat la visul său. A dansat impecabil pe scena Românii au talent, lăsându-i pe toți inmărmuriți.

GOLDEN BUZZ Primul Golden Buzz de la Românii au talent 2019 – Croitoreasca care l-a impresionat pe Mihai Petre

Vezi aici: Cele mai tari momente VIDEO și foto de la Românii au talent.
Are 15 ani și a venit din Toronto, Canda. Își dorește să danseze și să lupte pentru copiii care suferă de cancer.

Acum doi ani fost diganosticată cu cancer osos și a fost nevoie să-i amputeze piciorul.

Din cauza pasiunii ei pentru gimnastică și dans, Emma a ales să-i fie amputat piciorul pentru a nu i se interzice gimanstica și dansul. Altfel urma sa aibă o tijă metalică care o împiedica să mai facă acest lucru. VIDEO mai jos.

Concurenta a trecut în etapa următoare cu 4 de da și multe felicitări din partea juriului.

Ema Neagu gimnasta fară un picior de la Românii au talent

Concurenta fară un picior a dansat și a impresionat juriul Românii au talent

VIDEO Emma Neagu gimnasta fară un picior de la Românii au talent

Povestea ei mai jos.

Unul dintre cele mai emoționante momente din ediția I a sezonului #9suprem ”Românii au talent” a fost cel al Emei Neagu, gimnasta de 15 ani care a dansat senzațional, în ciuda faptului că are un picior amputat.
La 15 ani, Emma Neagru, originară din Toronto, Canada, are o poveste de viață impresionantă. Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, aceasta a reușit să facă performanță în acest domeniu și continuă să facă, în ciuda piciorului amputat.

”Când a fost diagnostică, noi credeam că are un hematom. Pe loc l-au scos, după ce a făcut radiografie. ”Îmi pare rău să-ți spun, nu este un hematom, este o tumoare”, mi-au spus. Nici în acea clipă nu m-am gândit că ei se gândesc la cancer”.

Deși avea posibilitatea de a-și salva piciorul, Emma a preferat să-i lase pe medici să i-l amputeze, pentru a se dedica în continuare pasiunii sale. ”Eu cred că am făcut alegerea bună, eu voiam să fac în continuare gimnastică și dans. 

Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi așa ceva și lupți în continuare, că nu ai ce să faci. Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu știu dacă neapărat mi-a salvat viața, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta”.

Emma Neagu i-a impresionat pe toți până la lacrimi când a mărturisit că problemele sale nu s-au terminat. ”Treaba e că eu mă simt bine, dar rezultatele arată altceva”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Românii au talent

To Top