Connect with us
EXCLUSIV: Românii au talent se va difuza luni și vineri, anunțul Pro TV

Românii au talent

EXCLUSIV: Românii au talent se va difuza luni și vineri, anunțul Pro TV

Românii au talent revine din 5 februarie 2021 la Pro TV și va avea două zile de difuzare. Faxnews a aflat în EXCLUSIVITATE care este a doua zi de difuzare, după celebra zi de vineri în care show-ul s-a consacrat.

Românii au talent va fi difuzată și luni

faxnews.ro a aflat în exclusivitate care este a doua zi de difuzare a show-ului Românii au talent, care revine la Pro TV din 5 februarie.

Românii au talent revine cu 2 ediții pe săptămână! Din 5 februarie, în premieră, un nou sezon!
Românii au talent revine cu 2 ediții pe săptămână! Din 5 februarie, în premieră, un nou sezon!

Emisiunea va fi difuzată pe 5 februarie, iar a doua zi de difuzare va fi luni 8 februarie.

Sursa faxnews.ro a declarat că dacă audiențele de luni, 8 februarie 2021 nu vor fi satisfăcătoare pentru Pro TV, a doua zi de difuzare ar putea fi schimbată.

Juriul Românii au talent, Alexandra Dinu noua membră

Juriul Românii au talent 2021. Florin Calinescu, Andra, Alexandra Dinu si Andi Moisescu
Juriul Românii au talent 2021. Florin Calinescu, Andra, Alexandra Dinu si Andi Moisescu

Juriul emisiuniii este format din Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra și înlocuitoarea lui Mihai Petre, frumoasa Alexandra Dinu.

Despre noul sezon, Pavel Bartoș declară: ”Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”.

Smiley a zis că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

M-am bucurat să mă reîntorc acasă după mult timp, a fost o experiență unică”, a mărturisit vedeta despre primele zile petrecute pe platourile de filmare de la Românii au talent.

Sezonul 11 Românii au talent începe pe 5 februarie, la PRO TV. Spectacolul talentelor este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu două ediții pe săptămână!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top