Românii au talent

Mesajul lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent

Florin Călinescu și-a exprimat durerea față de moartea Emmei Neagu, gimnasta care a făcut senzație la Românii au talent și care a încetat din viață la vârsta de 15 ani.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde s-a născut. Emma Neagu a făcut senzație la ediția din acest an a emisiunii Românii au talent, acolo unde a dansat senzațional în ciuda faptului că avea un picior amputat.

Florin Călinescu, unul dintre jurații de la Românii au talent, a transmis un mesaj după moartea Emmei Neagu. „Emma. Te rog să ne ierți!”, a scris simplu Florin Călinescu.

La participarea Emmei Neagu la Românii au talent, Florin Călinescu a fost profund impresionat de aceasta. „Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, spunea el după prestația pe scenă a Emmei Neagu.

Mesajul Pro TV referitor la moartea Emmei Neagu. Ce se întâmplă azi cu Românii au talent

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More