Connect with us
Românii au talent 2021. Cine este Remi Martin, concurentul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș

Românii au talent

Românii au talent 2021. Cine este Remi Martin, concurentul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Bartoș

Românii au talent 2011. Show-ul de luni, 15 februarie, a adus în fața telespectatorilor oameni talentați care au venit să uimească, să fascineze, unii chiar să șocheze. În ediția de la începutul săptămânii, Smiley și Pavel Bartoș au dat Golden Buzz-ul unui concurent cu un număr fascinant.

Cine este Remi Martin, concurentul care a primit Golden Buzz

Remi Martin este acrobatul jumătate german, jumătate francez care a primit Golden Buzz-ul Românii au talent de la Smiley și Pavel Bartoș. Remi are 35 de ani și spune că a fost mereu atras de lumea circului. A avut șansa să facă un spectacol în fața reginei Elisabeta și spune că a fost un moment special din viața lui. Concurentul de la Românii au talent face acrobații la bara chinezească, o bară înaltă de 6 metri, unde face acrobații de forță și dinamică.

Visul cel mai mare al lui Remi Martin este să facă spectacole mari în care să îmbine teatrul cu circul.

„Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții”, a spus Remi Martin.

Remi Martin a fost trimis direct în semifinalele Românii au talent

Spectacolul oferit de Remi Martin pe scena Românii au talent a impresionat o țară întreagă. Smiley și Pavel Bartoș s-au înțeles din priviri și au decis să-i acorde Golden Buzz-ul care l-a trimis direct în semifinalele concursului de talente.

„Cum să faci asta și să pari și relaxat? Am rămas șocat. Omul ăsta este din spațiu. Nu-mi venea să cred ce văd. Pentru mine bucuria a fost că am dus numărul ăsta în semifinală și o să-l mai vedem o dată”, a spus Smiley.

Extrem de impresionați de numărul său au fost și cei patru jurați. Florin Călinescu s-a arătat uimit de capacitățile germanului în vârstă de 35 de ani.

„Efectele de scene excepționale, propunerea scenografică a fost excepțională, dar nici pe departe față de măiestria ta atletică. Am văzut cât de bun ești tu. Eu prima dată am crezut că ești susținut printr-o pârghie”, a spus Florin Călinescu.

„Remi este o poezie de om, de suflet. De unde a avut puterea să creeze tot acest moment? L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung. Noi nu putem decât să visăm la înălțimea la care a ajuns el”, a fost replica Andrei.

Românii au talent sezonul 11 a revenit la PRO TV pe 5 februarie 2021. Emisiunea este difuzată de două ori pe săptămână, de la ora 20.30. Premiul este în valoare de 120.000 de euro.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top