Connect with us

Românii au talent

Smiley, în juriul Românii au talent. De ce a schimbat rolul de prezentator

Smiley, în postura de jurat la Românii au talent. Vineri, de la 20:30, o nouă ediție a emisiunii la Pro TV.

Smiley va sta vineri, 12 februarie, la masa juraților Românii au talent. Motivul? Cântărețul îl înlocuiește pe Andi Moisescu, în perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus.

Juratul Andi Moisescu a fost infectat cu Covid-19 în toamna anului trecut. Preselecțiile pentru sezonul 11 Românii au talent au fost filmate în acea perioadă.

Ca să-i țină locul, Smiley s-a alăturat juriului format din Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

„Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, a spus Smiley.

Românii au talent, sezonul 11, o mulțime de surprize

O noutate a acestui sezon este faptul că, pentru prima oară în istoria emisiunii Românii au talent, nu există public. Pandemia i-a făcut pe producători să fie creativ, astfel încât, în spatele juraților este amplasat un panou cu leduri și imagini.

Așadar, și Andi Moisescu are posibilitatea de a apărea în show, urmărind prestațiile concurenților de acasă.

„Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a declarat Moisescu.

O altă premieră a sezonului 11 este faptul că renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului! În locul său va juriza Românii au Talent Alexandra Dinu, actriță româncă.

Prima ediție a fost urmărită de peste 2,6 milioane de români în toată țară, iar cea de-a doua, în premieră pentru o zi de luni, a fost vizionată de de 2,5 milioane de telespectatori.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top