Connect with us
Roxana Nemeș de la Survivor a primit o veste șoc. Se pune problema să plece din concurs

TV

Roxana Nemeș de la Survivor a primit o veste șoc. Se pune problema să plece din concurs

Roxana Nemeș este una dintre vedetele care participă la Survivor România 2021 – sezonul 2. Cântăreața face parte din echipa Faimoșilor și de ceva timp a început să aducă aproape zilnic puncte echipei. Din nefericire pentru ea, vedeta a primit o veste proastă de la medici care ar putea-o face să renunțe la competiție.

Roxana Nemeș ar putea pleca de la Survivor

La ultimul consiliu din săptămână, Roxana Nemeș a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă. Cântăreața a spus că nici nu știa că suferă de ceva, dar că medicii de la Survivor i-au spus ce se întâmplă cu starea ei de sănătate. Faimoasa a spus chiar că nu o va deranja dacă colegii ei o vor propune spre eliminare, pentru că sănătatea este pe primul loc.

Se pare că în urma unor analize a reieșit că Roxana Nemeș are probleme cu bila și că trebuie să facă un tratament, ca să nu ajungă pe masa de operație.

„Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment și cea mai bună formă a mea. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu problemele astea până acum. O să trebuiască să fac un tratament ca să nu ajung la operație sau la mai rău și am nevoie de odihnă din ce am înțeles”, a declarat Roxana Nemeș.

Vestea primită de Roxana Nemeș a venit într-o perioadă în care vedeta a început să se descurce tot mai bine pe teren și să aducă puncte. Multă vreme, Nemeș a fost considerată veriga slabă a echipei, asta până când în concurs a intrat Andreea Antonescu, tot de partea Faimoșilor. De altfel, Antonescu a fost propusă spre eliminare de către colegii ei care consideră că le trage echipa în jos.

Totuși, în ediția de duminică seara, Romina de la Războinici a fost ceva care a părăsit competiția.

„Nu mă surprinde, mă așteptam oricând să fiu votată. Mă bucur de experiența de aici, dacă colegul meu a spus ața, nu am hotărât eu. Nu am luat puncte doar cu Andreea Antonescu, am luat și cu Ana și Elena. Mă bucur de experiența asta și atât,” a spus Războinica Romina.

Ultimul joc al săptămânii a avut ca miză comunicarea cu familia. Câștigătorii – Războincii – au primit vești de la cei familie și alte persoane apropiate lor.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top