Connect with us
Rune Mihai Voropchievici: Ea e zodia care în luna martie va avea probleme mari

TV

Rune Mihai Voropchievici: Ea e zodia care în luna martie va avea probleme mari

Rune Astrologul și numerologul Mihai Voropchievici a făcut zilele trecute previziunile pentru luna martie pentru fiecare zodie.

Din aceste previziuni reținem că majoritatea nativilor vor avea o lună de senzația, cu excepția uneia.

Rune Mihai Voropchievici

Citeste si: Rune Mihai Vorpchievici 9-15 martie 2020, mercur retrograd face ravagii pe final

„Peștii au o lună mai cu susul în jos. Au o lună de mesaje, de comunicare, de interpelare. Sunt pe postura de acumulare de informații”, a declarat Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Într-adevăr Peștii au avut parte de multe schimbări în ultima vreme. Au fost nevoiți să treacă prin multe dușuri reci, să realizeze cât de mult au greșit în relația cu cei din jur.

Acești nativi trebuie să știe că tot răul va fi spre bine indiferent de cât de pesimiști ar fi. Nativii de apă trebuie să se organizeze foarte bine, să învețe când trebuie să pluseze și când trebuie să lase garda jos.

Au parte de o serie de surprize din toate punctele de vedere până la finalul lunii martie, căci, deși nu pare, într-un fel este chiar luna lor.

Trebuie să învețe să nu mai ia deciziile la cald, să nu se precipite când vine vorba de organizarea anumitor activități comune cu partenerul de viață, să știe cum să răspundă criticilor, dar și complimentelor.

Așadar, Peștii trebuie să ia o foaie și un pix și să noteze care sunt prioritățile pentru care trebuie să se zbată, de la care să nu se dea la o parte pentru nimic în lume, oricât de greu ar părea totul la prima vedere.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top