Scandal după ce Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Fanii show-ului fac acuzații

02.06.2018
Scandal după ce Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Fanii show-ului fac acuzații

Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Dansatorul pe tocuri a reușit să pună mâna pe marele premiu de 120.000 de euro, în defavoarea micuței balerine Bianca Badea, care a terminat pe locul 2.

Rezultatul votului i-a nemulțumit pe fanii emisiunii. Foarte mulți s-au plâns că rezultatul fost unul nedrept, având în vedere că Emil Rengle a fost coregraf colaborator al postului de televiziune.

Iată câteva dintre mesajele postate pe pagina oficială de Facebook a emisiunii!

Este fără cuvinte, mă întreb oare cum sau simțit ceilalți finaliști știind că acest individ va câștiga, ținând cont de faptul că e colaboratorul pro tv. Oare cum s-au simțit finaliști când Andra și-a exprimat dorința de a câștiga nenea Emil.

Nu contest calitatile juraților nici măcar o secundă dar ” fetița cu chibriturile” merita măcar cei 10 mii, dar cine a avut ochi să vadă a văzut așa că fetița va ajunge mare. Dar mi-e greu să cred că la noi în țara, aici unde sunt promovate nulitățile și uneori puși chiar în frunte.

Emil e mare dansator dar locul lui nu era la o asemenea emisiune.

Normal trebuia să câștige Bianca Badea, pentru că Emil Rengle a câștigat și premiul de originalitate. Nu știu prea multe detalii despre acest Emil…. dar totuși, odată ce faci balet, și faci parte dintr-o echipă…mai ales cea a Pro Tv- ului… atunci nu mai este talent.

Este vorba de muncă, exerciții și mult ajutor că să câștigi acel premiu, pe când Bianca Badea este un copil talentat, și totuși nu are nici o echipă în spate…gen Pro Tv…bănuiesc că e blat la mijloc ? 

Nu cunosc regulamentul acestui concurs, dar consider că are o hibă importantă la condițiile de înscriere. Români talentați cu profesii specifice sunt foarte mulți, dar în această emisiune normal trebuiesc promovați autodidactii, nu talentele deja consacrate, profesioniștii.

Finala nr. 8 a arătat total disproporționată: să alegi între un coregraf, dansator celebru ( mai mult, salariat al Protv) și o micuță și extraordinar de talentată fetitza, este ceva descalificant.

Cine este Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent, sezonul 8

La doar 18 ani, Emil a fost cel mai bun dansator şi coregraf din România. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial World’s Hip Hop Championships, în Las Vegas

El a colaborat cu artiști consacrați, precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza sau Inna.

Emil a lucrat cu coregrafi celebri din toată lumea și a avut apariții la marile școli internaționale de dans.

Rengle a fost desemnat, în septembrie 2014, coregraful baletului ProDance, care evoluează în show-ul „Vocea României“.

Tot în 2015, coregraful s-a lansat şi muzical cu proiectul său Rengle pe scena Untold, în faţa a 60.000 de oameni.

În 2017, a participat alături de Dana Budeanu în show-ul „Uite cine dansează“, de la ProTv, însă, la scurt timp cei doi au abandonat concursul după ce Dana a suferit o accidentare serioasă rupându-şi o coastă în timpul repetiţiilor.

Câștigătorul Românii au talent 2018 a dezvăluit că este bisexual, declarând că faptul că a ținut acest lucru secret i-a provocat numeroase suferințe.

Ce a spus Rengle după ce a câștigat finala

„În primul rând, aş vrea să-i mulţumesc Lui Dumnezeu pentru că m-a ales să fiu mesager. Cred că acest premiu este premiul tuturor celor care m-au votat, nu doar al meu, este premiul nostru.

Astăzi am câştigat mai mult decât bani sau un trofeu, am câştigat iubire mai multă şi pot doar să fiu recunoscător că am fost eu ales să treacă acest mesaj prin mine.

În rest, nu mi se atribuie nimic, sunt doar fericit că am putut să fiu eu cel care a avut şansa asta. Şi prin faptul că românii m-au votat au făcut un lucru extrem de curajos, mi-au demonstrat că în ţara noastră există multă iubire.

Sunt convins că de acum înainte vom avea mult mai mult curaj să o împărtăşim cu oamenii din jurul nostru“, a declarat Rengle, după câștigarea show-ului.

Citește și: Podiumul Românii au talent 2018