Scandal uriaș după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV

17.12.2018
Scandal uriaș după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV

Imediat ce Cosmin Cernat a desemnat câștigătorul Exatlon, fanii de pe Facebook au iscat un adevărat scandal. Mulți telespectatori cred că Alin trebuia să câștige, și nu Beatrice Olaru, așa că au vorbit inclusiv să facă un cont și să doneze pentru concurentul care a decis să abandoneze.

După ce Alin a abandonat competiția, Beatrice a primit cecul în valoare de 100000 de Euro și marele trofeu Exatlon, pe care l-a primit și Vladimir Drăghia în luna mai.

Citește și: Beatrice Olaru, primele declarații după ce a câștigat Exatlon: „Prima mea ediție a fost un coșmar…”

Fanii războinicului Alin sunt revoltați de acest deznodământ. Dacă în sezonul trecut finaliștii au fost votați de către telespectatori, finala aceasta s-a bazat strict pe abilitățile sportive ale concurenților. Beatrice Olaru și Alin Andronic au fost cei care au ajuns în ultimul act al competiției, fapt care nu a fost pe placul fanilor.

Ce au scris fanii pe paginile de socializare

„Ar trebui să facem un cont și să donăm fiecare 1€ pentru Alin !!!! Cred că ne-am strâge 100.000 !! Să vadă cei de la Kanal D așa gest frumos, nu așa bătaie de joc ce au făcut ei !/ Alin trebuia să câștige!

Clar că suntem mulți care nu o să ne mai uităm/ Câștigătorul e Alin. Ea a primit doar banii și trofeul. Să câștigi fără luptă înseamnă să triumfi fără glorie/ Alin nu a fost susținut de propria echipa, lucru care m-a întristat, și pe el l-a demoralizat!”, au scris fanii lui Alin supărați de deznodământ.

Citește și: Beatrice Olaru a câştigat finala Exatlon sezonul 2. Ce a făcut Alin

„Din păcate nici antrenorul lui nu l-a susținut, ceea ce mi s-a părut foarte nedrept, si incorect din partea unui antrenor! Sper ca la anul sa nu îl mai vad ca antrenor! Cât despre Pîtea……foarte dezamîgitor!/ Daca Bety avea caracter, renunța la trofeu, datorită lui Alin a ajuns până aici, iar finala a fost doar pentru ea. Adevăratul câștigator este ALIN!”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a emisiunii Exatlon România.