Connect with us
Șef sub acoperire 2021. Când începe celebra emisiune de la PRO TV

TV

Șef sub acoperire 2021. Când începe celebra emisiune de la PRO TV

Șef sub acoperire 2021 revine la Pro TV. Celebra emisiunea va fi reluată din această lună. Este al doilea sezon Șef sub acoperire, care va fi difuzat de la ora 21.30. Șef sub acoperire este o serie în care șefii devin angajați cu funcție de execuție pentru a vedea cum se descurcă, în diferite situații, lucrând cot la cot cu proprii angajați.

Șef sub acoperire 2021 revine la Pro TV

Emisiunea Șef sub acoperire revine la Pro TV cu un nou sezon. Acesta va debuta pe 9 februarie, de la ora 21.30. Se anunță o ediție cel puțin interesant, pe care fanii emisiunii o așteaptă cu nerăbdare.

Primul sezon Șef sub acoperire a debutat la PRO TV în toamna anului 2020 și a avut audiențe foarte bune. Se pare că românii au îndrăgit acest format și l-au urmărit în număr destul de mare. Directori de companii cunoscute în țară, cu sute sau chiar mii de angajați, au trecut prin testul suprem.

„Șef sub acoperire” este o emisiune realizată după formatul internațional Undercover Boss. Formatul a fost lansat în Marea Britanie în anul 2009 și a fost produs până în acest moment în 19 țări. Printre acestea se află și Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franța și Germania.

Săptămânal, în emisiune va duce câte un director sub acoperire. El va experimenta mai multe job-uri în propria companie.

Partea cea mai grea este cea în care managerul se infiltrează printre angajați și devine unul dintre ei. Lucrează cot la cot cu aceștia, face munci grele, doar ca să vadă cum se desfășoară activitatea în compania pe care o conduce.

Angajatul – mentorul directorului, în Șef sub acoperire

În emisiunea Șef sub acoperire, difuzată de postul de televiziune PRO TV, angajatul devine mentorul directorului. Acesta din urmă va trece prin fiecare departament și va învăța de la angajații lui ce trebuie să facă. În acest fel, șeful descoperă cum funcționează lucrurile în bucătăria internă a companiei.

În mod evident, toată această experiență va fi unică pentru manager și îl va ajuta să înțeleagă cum văd angajații locul lor de muncă și ce trebuie schimbat pentru binele lor și al companiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top