Connect with us
Emisiunea "Românii au talent" revine pe micile ecrane cu sezonul șapte. PRO TV a anunțat data la care se fac preselecții.

TV

Show-ul „Românii au talent” revine cu un nou sezon! Când au loc preselecții

Echipa emisiunii ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV, organizează preselecţii pentru cel de-al şaptelea sezon, sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00, la hotelul Expocenter din Bucureşti.

”După ce caravana «Românii au talent» a oprit în mai multe oraşe din ţară şi mii de persoane au adus spectacolul în cadrul preselecţiilor, românii sunt aşteptaţi sâmbătă şi duminică la Bucureşti, pentru a arăta că talentul lor trebuie văzut şi aplaudat de o ţară întreagă”, au transmis reprezentanţii Pro TV, potrivit news.ro.

Înscrierile pentru cel de-al şaptelea sezon ”Românii au talent” se fac pe site-ul emisiunii, iar participanţii sunt aşteptaţi să îşi demonstreze talentul în cadrul caravanei.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV, vineri seara, timp de trei luni, a fost lider audienţă pe toate categoriile de public, cu o medie de peste 2,8 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 19 februarie – 3 iunie 2016 o medie de 16,8 puncte rating şi 43,4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 3,9 puncte de rating şi 10,2% share.

Finala ”Românii au talent”, care a avut loc pe 3 iunie, a adus 16 concurenţi în lupta pentru premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român. În final, câştigătoarea sezonului a fost Laura Bretan, o soprană în vârstă de 14 ani.

Timp de o săptămână, românii şi-au votat şi favoritul pentru câştigarea premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Anisia Gafton a reuşit să impresioneze la acest capitol, cu momente de stand-up comedy.

Momentele concurenţilor au fost jurizate de Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, iar gazdele emisiunii au fost Smiley şi Pavel Bartoş.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top