TV

Simona Gherghe a făcut anunțul! Concurentă de la Mireasa, descalificată după ce s-a aflat că este căsătorită

Simona Gherghe, prezentatoare show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1 a anunțat în cursul emisiunii de ieri, că una dintre concurente este căsătorită, motiv pentru care va fi descalificată din concurs. Vestea i-a șocat pe toți concurenții din casa Mireasa, dar și Simona a părut surprinsă de această descoperire. Totul a pornit de la fanii emisiunii care au făcut săpături și au descoperit trecutul concurentei Nicole.

Concurenta căsătorită de la Mireasa

Simona Gherghe a anunțat că una dintre concurentele venite în emisiune pentru a face un cuplu, este căsătorită cu acte în regulă. Este vorba despre Nicole, una dintre fetele recent intrate în show-ul matrimonial.

Blonda are 36 de ani și era, până ieri, într-un proces de cunoaștere cu Cătălin, fiul doamnei Geta. După câteva tatonări, ambii au declarat că s-au îndrăgostit și deja au început să-și facă planuri de viitor. Totul până ieri, când prezentatoarea a făcut marele anunț!

Nicole este căsătorită de un an și, conform regulamentului concursului, trebuie să fie descalificată. Simona a făcut acest anunț în direct, în prezența tuturor concurenților din casă.

Simona Gherghe a făcut anunțul! Concurentă de la Mireasa, descalificată după ce s-a aflat că este căsătorită

Nicole a declarat că ea a depus actele de divorț și că mai urma să semneze și soțul ei. Ea a spus că nu i s-a părut relevant să discute despre asta cu Cătălin. De altfel, și bărbatul a tratat situația cu foarte mult calm și a susținut că are încredere în ea.

Producătorii emisiunii i-au cerut concurentei să demonstreze cu un act faptul că este divorțată, iar pentru că ea nu a făcut asta, a plecat din concurs.

Cea mai afectată de întreaga situație a fost doamna Geta, mama lui Cătălin, care a început să plângă și a spus că îi pare rău că fiul ei rămâne singur.

Înainte de a pleca, Nicole și Cătălin au stat de vorbă și au stabilit că orice ar fi, vor rămâne împreună.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-10-28T20:26:46+02:00 20:26

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More