Connect with us
Simona Gherghe nu vrea să se întoarcă la Acces Direct: ”Am preferat să aflați de la mine”

TV

Simona Gherghe nu vrea să se întoarcă la Acces Direct: ”Am preferat să aflați de la mine”

Mirela Vaida a avut enorm de pierdut odată cu scandalul inițiat de Emily Burghelea și acum mulți se întreabă dacă nu există șansa ca Simona Gherghe să se întoarcă la Acces Direct, în locul ei. Fanii emisiunii s-au împărțit mai nou în două tabere, iar Vaida a început să piardă teren, deși era cea mai iubită prezentatoare tv din România. Telenovela Vulpița și Viorel nu prea mai este pe placul românilor, mai laes după ce s-a vehiculat că Mirela Vaida acceptă abuzurile lui Viorel la adresa soției sale doar pentru rating.

Simona Gherghe nu vrea să se întoarcă la Acces Direct: ”Am preferat să aflați de la mine”

Cu toate că mulți ar vrea să o vadă pe Simona Gherghe înapoi la Acces Direct, prezentatoarea este sigură că nu se va mai întoarce și decizia ei este pentru totdeauna.

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine”, a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea fanii insistă ca Mirela Vaida să nu mai fie în fruntea emisiunii, pentru că promovează personaje precum Vulpița și Viorel. Cu toate că emisiunea a fost amendată în repetate rânduri din pricina show-urilor de prost gust făcut de cei doi soți din Vaslui, Vaida nu se lasă și îi aduce în continuare în prim plan. De aceea majoritatea urmăritorilor emisiunii și-ar dori o altă prezentatoare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Carmen Chis

    2020-07-07T09:42:21+03:00 at 9:42

    Sa se termine o data pt totdeauna mizeria asta cu Vulpita!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top