Connect with us
Mirela Vaida, pusă la zid de fani. Motivul pentru care au criticat-o aspru

Vedete

Mirela Vaida, pusă la zid de fani. Motivul pentru care au criticat-o aspru

Mirela Vaida este prezentatoarea Acces Direct. Vedeta se bucură de un număr mare de fani, iar emisiunea ei este una dintre cele mai apreciate din România. În ultimele cinci luni, ratingul a crescut semnificativ datorită prezenței în platou a personajelor Vulpița și Viorel. Alături de Mirela, au câștigat simpatia românilor, dar, pe de altă parte, sunt huliți de mulți telespectatori. Din acest motiv, și Mirela a fost taxată de fanii săi pe rețelele de socializare, care îi reproșează mereu că i-a făcut pe cei doi vedete, deși nu meritau un astfel de privilegiu.

Mirela Vaida, pusă la zid de fani. Motivul pentru care au criticat-o aspru

Familia Stegaru a reușit să devină cunoscută în urma apariției lor la TV și a tuturor scandalurilor și neînțelegerilor dintre cei doi soți. De curând, Mirela a publicat pe o rețea de socializare o fotografie din platoul emisiunii Acces Direct. Deși ar fi sperat să primească doar cuvinte de laudă și aprecieri pentru look-ul fresh, de vară pe care l-a afișat, se pare că fanii au profitat de ocazie și i-au adresat cuvinte grele prezentatoarei.

Prezentatoarea a fost asaltată de comentarii răutăcioase referitoare la Vulpița și Viorel. Unul dintre mesaje a fost o critică dură asupra faptului că Viorel și Veronica au devenit cântăreți, și, mai nou, își doresc să devină șoferi, drept pentru care Antena 1 s-a oferit să-i ajute pentru a obține permisul de conducere. Cea care a realizat comentariul se întreba ce va mai urma după asta: vor deveni, oare, cei doi studenți?

Un alt utilizator se arată nemulțumit de faptul că cei doi vor să facă școala de șoferi și nu înțelege cum de pot obține permisul de conducere, în condițiile în care au terminat doar 8 clase primare, iar legea nu le-ar permite acest beneficiu în baza acestor studii.

“Nu vă e rușine?Acum sunt la școala de șoferi, fac vocalize, la toamnă ce faceți? Îi faceți studenți la Universitate? Nu mai aveți limite?”.

“Eu nu înțeleg cum au voie să facă școala de șoferi că spuneau că au doar 8 clase și este dată legea acum, cei cu 8 clase nu mai au voie să facă școala de șoferi, ori la ei legea nu se aplica!”.

“Schimbă subiectele idioate de la emisiune!”

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top