Simona Gherghe. Prima fotografie cu al treilea copil al său. Iată ce nume poartă fiul prezentatoarei

10.05.2019

Simona Gheorghe a născut un copil perfect sănătos pe 9 mai 2019, iar astăzi a publicat pe un cont de socializare, prima fotografie cu băiatul său.

Simona Gherghe a ales deja și numele pentru copilul său acesta se va numi Vlad Ioan. Vlad, bebelușul prezentatoarei de la Antena 1 este al treilea copil din familie, care a primit nota 10 la naștere și din fericire atât copilul cât și mama sunt perfect sănătoși.

Simona Gherghe a vorbit despre a doua sarcină, după ce a fotst dată de gol de Dan Capatos. Ce spune prezentatoarea TV.

„Tot imi caut cuvintele potrivite, care sa descrie intalnirea cu tine. Magie? Minune? Parca-i prea putin… Dragul nostru Vlad Ioan, ti-ai ales o zi frumoasa, 9 mai, ziua Europei, de-acum si a ta. Ai tipat hotarat si ai luat prima nota de 10 din viata ta! Mami, tati si Ana te iubesc si iti multumesc pentru faptul ca ai venit sa ne-ntregesti! Asta e fericirea.” a spus Simona Gherghe.

Pe fațele celor doi proaspeți părinți se poate vedea bucuria cu care își privesc micuțul. Simona abia aștepta să își poată ține copilul în brațe, iar mesajul pe care l-a transmis arată cât de emoționantă a fost acestă primă îmbrățișare.

Citește și:  Simona Gherghe a avut noapte albă, după ce micuța Ana Georgia s-a îmbolnăvit: „A doua viroză”

Simona Gherghe, probleme după ce a rămas însărcinată: „Îmi era foarte…”

Simona Gherghe este însărcinată și va deveni anul viitor mamă pentru a doua oară. Ea a întâmpinat deja primele probleme.

După mai multe speculaţii privind faptul că Simona Gherghe ar fi din nou însărcinată, vedeta Antenei 1 a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“ a postat câteva versuri, însoţite de două fotografii de familie.

„Cumva, prin nu ştiu ce minune, Când nimeni, nimeni nu se aştepta, Un suflet mic şi-a ales… familia!   Ana, mama şi tata te asteaptă! #vinebebe2“, a scris Simona.

Simona nu s-a simțit bine în primele luni de sarcină.

„Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină, sunt mai bine.

Probleme de la prima sarcină lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice”, a mărturisit Simona Gherghe la Antena 1.

Simona Gherghe s-a cununat religios în vara acestui an cu partenerul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu (42 de ani).

Evenimentul a fost unul discret la care au participat doar membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.

Cei doi au împreună o fetiţă, Ana, în vârstă de 1 an.    În numărul din noiembrie al revistei „Viva!“  apar şi primele fotografii de la nunta prezentatoarei „Acces Direct“.

Simona Gherghe a povestit că şi-a dorit să fie un moment intim şi discret, dezvăluind că ceea ce trebuia să fie o petrecere de ziua lui Răzvan, cu care s-a cununat civil când era însărcinată în luna a opta, s-a transformat într-o nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *