Șoc la Mireasa! Nu voia să plece, dar au dat-o afară. Anunțul Simonei Gherghe

03.10.2020
Șoc la Mireasa! Nu voia să plece, dar au dat-o afară. Anunțul Simonei Gherghe

Știrea zilei la Mireasa. A doua fată care a părăsit casa și concursul este Lavinia, fosta iubită a lui Ștefan. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că mamele au votat-o pentru eliminare pe Claudia, care își dorea să plece. Spre deosebire de ea, Lavinia și-a manifestat dorința de a rămâne în concurs. Anunțul a fost făcut de către Simona Gherghe, iar plecarea ei a fost un șoc pentru toată lumea.

A părăsit casa Mireasa

Lavinia a părăsit casa Mireasa și concursul în care a stat trei săptămâni. Tânăra, foarte timidă și la locul ei, nu a mai fost dorită în casă. Ea s-a remarcat prin tentativa de relație pe care a avut-o cu Ștefan. Cei doi au fost în tatonări încă de la începutul emisiunii, însă totul s-a sfârșit când Ștefan a declarat că s-a grăbit. Toți concurenții credeau că astăzi, Claudia, va fi cea care va părăsi concursul și casa Mireasa. A fost un șoc pentru toți când au aflat cine este persoana eliminată.

Nu a vrut să plece

Spre deosebire de Claudia care a repetat că vrea să plece și le-a rugat pe mame să o nominalizeze pentru eliminare, Lavinia și-a manifestat dorința de a rămâne în casa Mireasa. Chiar și astăzi, ea a spus că deși nu mai formează un cuplu, nu vrea să plece acasă.

Imediat după ce Simona Gherghe a anunțat cine este fata eliminată, pe grupurile de socializare create de fanii emisiunii, au explodat comentariile.

Șoc la Mireasa! Nu voia să plece, dar au dat-o afară. Anunțul Simonei Gherghe

Cei mai mulți dintre ei spus că Lavinia nu merita să plece acasă, și arată cu degetul spre Claudia. Ei spun că ea are noroc că este guralivă și că este ținută în casă pentru subiectele controversate pe care le creează. Spre deosebire de ea, Lavinia abia vorbește și nu se remarcă prin materiale.

Acestea fiind spuse, Lavinia este a doua fată eliminată din concurs. Prima fată care a părăsit casa Mireasa a fost Andreea, în timp ce Lorena, a doua nominalizată, a scăpat grație jokerului Mădălinei.