Connect with us
Cum poți urmări online emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Simona Gherghe este pe post de la ora 14.00

TV

Cum poți urmări online emisiunea Mireasa de pe Antena 1. Simona Gherghe este pe post de la ora 14.00

Simona Gherghe este prezentatoarea celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial Mireasa. Emisiunea este foarte urmărită de români din toată țara. Ea este difuzată pe Antena 1, de luni până vineri, în intervalul orar 14.00-16.00, dar poate fi urmărită și online.

Cum poți urmări emisiunea online

Simona Gherghe prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Mireasa este un show matrimonial cu audiențe colosale. Emisiunea este difuzată de luni până sâmbătă, pe Antena 1, în intervalul orar 14.00-16.00, dar poate fi urmărită și online. Mireasa, cel mai așteptat reality show matrimonial, a revenit în 2020 pe Antena Play. Fanii emisiunii care nu sunt în fața televizorului în intervalul 14.00-16.00, pot urmări tot ce se întâmplă în casa Mireasa, pe platforma Antena Play.

Acolo ei pot vedea în timp real ce fac concurenții 24/24, 7 zile din 7.

Tensiuni între concurenți

După mai bine de două săptămâni de când conviețuiesc în casa Mireasa, concurenții au dezvoltat simpatii și antipatii unii față de ceilalți. Ei știu clar pe cine plac acum, ce vor și ce nu vor de la această competiție. Nici bine nu s-au cunoscut, că unii au început să se respingă.

În casa băieților au fost tensiuni, și chiar violențe, la fete sunt certuri zilnic, și mai nou, au început problemele și la mame.

De exemplu, mama lui Radu și-a arătat dezaprobarea față de doamna Ermina, mătușa lui Ionuț. Tot ea a declarat fără nicio reținere, că nu o suportă pe concurenta Lorena, care este în tatonări cu David.

Între mame au început micile bârfe legate de cine, ce, cât și cum bea/mănâncă sau doarme.

La fete, tensiunea se simte mai ales între Claudia și Ștefania, care au avut, mai mult sau mai puțin de a face cu Mihai.

Andra, care era foarte apropiată de Cătălina, Ștefania și Mădălina, a declarat că acestea o ignoră când ea suferă și se simte singură.

Ce au băieții de împărțit

În casa băieților, au fost discuții aprinse între David, băiatul doamnei Mia și Cătălin, băiatul doamnei Geta. Cel din urmă i-a reproșat lui David că îi face la psihic pe băieți. David este văzut ca un concurent care își dă cu părerea despre toți și toate, fără însă ca cineva să îi ceară asta.

El a intrat în vizorul celorlați concurenți în momentul în care a declarat că vrea să cunoască toate fetele din casă, inclusiv pe cele care se află în tatonări cu alți băieți.

De asemenea, fetele și băieții au comentat faptul că David s-ar cam juca cu sentimentele Lorenei, care a fost sinceră și a spus că vrea o relație cu el.

A fost acuzat de Claudia, prietena Lorenei, că se uita la alte fete în timp ce o ținea pe aceasta de mână.

Reamintim că în emisiunea Miresa, prezentată de către Simona Gherghe, participă 14 concurenți, fete și băieți – însoțiți de mamele lor. Prima fată eliminată din concurs a fost Andreea, care era și cea mai mică concurentă. După două săptămâni de concurs, Andreea și-a exprimat dorința de a pleca acasă, ceea ce s-a și întâmplat.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top