Connect with us
Spiritele s-au încins la Survivor! Scandalurile nu se mai oprescSpiritele s-au încins la Survivor! Scandalurile nu se mai opresc

TV

Spiritele s-au încins la Survivor! Scandalurile nu se mai opresc

Survivor este una dintre cele mai interesante competiții ale momentului, care scoate din concurenți tot ce este mai rău. Pe lângă aptitudinile sportive, ei își testează și răbdarea și capacitatea de a rezista sub presiune. Se pare că mulți concurenți deja încep să-și iasă din minți și cu greu reușesc să-și mențină calmul în situațiile de criză.

Tot mai multe certuri au loc la Survivor

La Survivor, spiritele se încing din ce în ce mai tare. În echipa Faimoșilor, lucrurile nu stau deloc bine și scandalurile sunt la ordinea zilei. La Războinici, în schimb, armonia este peste tot și ei se comportă cu adevărat ca o echipă: sunt uniți și se sprijină mereu.

Moroșanu este unul dintre cei mai controversați concurenți, care explodează ori de câte ori îl deranjează ceva. Moartea din Carpați a luat-o în vizor pe Alexandra Stan, despre care spune că nu este dedicată competiției și nu aduce avantaje, însă, atunci când este vorba de comentarii și răutăți, este prima care reacționează.

„Tu mereu comentezi! Taci din gură!”, i-a spus Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan, vizibil deranjat.

Moroșanu nu mai suportă pretențiile fetelor și crede că acestea sunt foarte individualiste și se gândesc numai la ele. Dintre toate fetele, el crede că Nemeș este cea mai sensibilă și stă mai mereu supărată.

Între Alexandra Stan și Zanni se leagă o idilă

Alexandra Stan și Zanni fac parte din aceeași echipă, respectiv din cea a Faimoșilor. Cei doi se ciondănesc mai mereu și, deși Alexandra credea că sunt prieteni și Zanni părea că o încurajează la probe, ea a ajuns la concluzia că nu este așa când acesta a nominalizat-o spre eliminare.

Totuși, colegii lor văd mai multe de atât între ei. Aceștia au observat o conexiune specială între cei doi, însă nu pot spune dacă este vorba de o altă relație în afară de cea de prietenie, rămâne să fie descoperite mai multe pe parcurs.

„Este o apropiere mai specială între Alexandra și Zanni, însă cred că este vorba doar de amiciție și o conexiune ca și prieteni. Se înțeleg bine din punctul asta de vedere. Eu așa văd, dacă e ceva mai mult… nu mă pot exprima. O să iasă la iveală pe parcurs”, a declarat Faimosul Cosmin Stanciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top