TV

Ștefan Bănică a prezentat Observatorul! Schimbarea Antena 1 i-a uimit pe telespectatori

Ștefan Bănică a prezentat Observatorul alăturide Alessandra Stoicescu în ziua în care Antena 1 a împlinit 27 de ani. Schimbarea a fost făcută doar pentru o zi, pentru a marca diferit sărbătoarea din trustul intact.  Bănică a mai fost prezentator TV, la Dansez pentru tine la Pro TV, dar niciodată în postura de prezentator de știri.

Ștefan Bănică coprezentator la Observator

Juratul X Factor s-a descurcat bine în postul de coprezentator al Observatorului și publicul care l-a urmărit alături de colega sa, Alessandra Stoicescu, spune că s-a comportat de parcă ar fi fost din totdeauna acolo.

Ştefan Bănică continuă să surprindă. L-am văzut în postura de actor, de cântăreţ, de jurat, de prezentator al unei emisiuni de dans, dar nu şi în postura în care a apărut acum. Ştefan Bănică a intrat în platoul Observatorului de la Antena 1, pe 29 noiembrie, ziua Antenei 1. A prezentat ştirile alături de Alessandra Stoicescu.

Prezentatoarea Observatorului orei 19.00 a spus: „Voi avea un coleg de prezentare sau nu ştiu cum e mai bine…eu voi fi partenera lui de scenă. Aşadar, pentru această seară, pentru prima dată la Observatorul orei 19.00, ştirile ni le aduce Ştefan Bănică.”

Îmbrăcat într-un costum închis la culoare, cu cămaşă albă şi cravată asortată, Ştefan Bănică şi-a făcut apariţia la Observatorul orei 19.00. A făcut în direct anunţul.

„Bună seara, doamnelor şi domnilor. Bună seara, Sandra. Mulţumesc pentru prezentare, a fost foarte frumos. Şi uite că vremurile acestea neobişnuite ne pun în situaţii neaşteptate. Adică am primit un nou rol la care nu mă gândeam sincer, sunt într-un platou de ştiri şi nu am venit să vă cânt, am venit să prezint ştiri. Să trecem la treabă!”, a spus artistul.

Exact ca un prezentator de ştiri cu experienţă, Bănică a prezentat ştirile, a citit de pe promter, s-a uitat fix în camera de filmat şi a discutat subiectele alături de colega sa, de Sandra Stoicescu.

Această ediţie specială a Observatorului a avut loc în ziua de 29 noiembrie, ziua Antenei 1.

Share
Scris de
Andreea Marinescu

Acest site foloseste cookies.

Read More