Connect with us

TV

Surpriză de proporții la „Insula iubirii”! Nunta secretă, dezvăluită de Diana: „Știați că s-a însurat?”

Anul trecut, Diana și Ben au făcut furori pe insulele din Thailanda, acolo unde au mers să își testeze povestea de dragoste.

În urmă cu câteva ore, Diana Constantin a făcut o dezvăluire de zile mari legată de viața sa privată. Fosta concurentă care a decis să îl înșele pe Ben cu Andi a dezvăluit că a existat de curând o nuntă secretă.

Diana Constantin l-a dat de gol pe bărbatul alături de care a mers să își testeze dragostea în Thailanda, la “Temptation Island – Insula Iubirii”, în cadrul unui live pe care l-a făcut pe o rețea de socializare.

Citește și: Insula iubirii: Hannelore îi face o mărturisire surprizătoare lui Andi

Întrebată de un fan când face și ea nunta, fostă concurentă a show-ului de la Antena 1 a spus că aceasta va fi la momentul potrivit. În plus, aceasta a dezvăluit că fostul iubit s-a însurat în secret, fără să dea prea multe amănunte.

„Dar stați puțin, că n-ați aflat! Vă spun eu dacă nu ați aflat despre Ben! Ben s-a însurat. Știați că Ben s-a însurat sau nu știați? (…). Eu, când mă mărit? Când mi-o veni rândul”, a afirmat Diana Constantin în timpul live-ului făcut pe Facebook.

Anul acesta, Hannelore și Bogdan au trecut testul iubirii și s-au căsătorit

Anul acesta, toată lumea a stat cu sufletul la gură să vadă cum se va termina povestea de dragoste dintre Hannelore și Bodgan, Răzvan și Cati, Iulian și Marinela, precum și povestea lui Ionuț cu Mirela.

Dintre cele patru cupluri, Hannelore și Bogdan au anunțat încă din primele momente că au nunta programată în primăvara anului 2018. Cum filmările au avut loc în luna ianuarie, fanii emisiunii au aflat că cei doi au trecut, până la urmă, testul dragostei, chiar dacă au existat mai multe tentații pe insulă. Cei doi au uitat de flirturile cu Maria și cu Andi și au făcut pasul cel mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top