Connect with us

TV

Survivor 10 ianuarie 2021. O accidentare și nervi pe Moroșanu și Jador

Survivor 2021 10 ianuarie live pe Kanal D.

A doua ediție a emisiunii concurs a fost difuzată duminică, 10 ianuarie 2021. Survivor a fost presărată cu nervi, lovituri și accidentări.

Survivor 2021: cine a castigat duminica 10 ianuarie

Moroșanu plin de nervi la Survivor România! Ce l-a enervat atât de tare pe ”moartea din Carpați”:

A sărit la bataie ”O sa plângi doi ani după aia”

După cum era de așteptat, a apărut și o primă dispută între concurenţi. Încă din a doua probla, Jador şi Moroşanu au fost cei deranjaţi de atitudinea Războinicilor.

Jador, Moroşanu (faimoși) şi Starlin, concurentul din echipa Războinicilor s-au luat la harță. Cei trei au început să se certe după confruntarea pe traseu dintre Morşanu şi Starlin. Punctul a fost câştigat la limită de războinic, ceea ce l-a ofticat pe Cătălin Moroşanu.

Jador a încercat să îl felicite pe Starlin, iar acesta a făcut un gest de aroganţă. Nervos, Jador i-a declarat război coechipierului din echipa rivală.

„Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia.”, i-a spus Jador lui Starlin.

Apoi, Moroşanu şi Stranlin s-au confruntat pe traseul din Republica Dominicană, războinicul a fost cel care a câştigat iar Moroşanu, enervat că a pierdut punctul în confruntarea cu războinicul nu s-a putut lasa învins şi i-a declarat lui Starlin revanşa.

„Te mai prind eu odată!”, i-a spus Moroşanu războinicului.

în ciua certurilor și a nervilor, echipa ăzboinicilor a câștigat cu scor 10-5.

Tot în cadrul ediției de duminica, 10 ianuarie, la Survivor 2021, Majda Aboulumosha din echipa Faimoșilor s-a accidentat în timpul probei. Din cauza loviturii, a început să plângă spre final. A ajutată de Moroșanu și Jador să se ridice.

Tot în această seară, frânturi de emisiune: Culiță Sterp a câștigat lejer duelul.

Alexandra Stan a pierdut fără drept de apel în fața Marilenei. A izbucnit în plâns din cauză pierderii.

După ce și Cătălin Moroșanu a pierdut, e clar că faimoșii nu au început deloc bine ediția 2021 Survivor Romania sezonul 2.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Zi specială pentru Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce mesaj i-a transmis soției lui, Georgiana – Modish News

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top