Connect with us
Survivor România 2021, premiera! Războinicii au câștigat primul duel al competiției. O concurentă a leșinat

TV

Survivor România 2021, premiera! Războinicii au câștigat primul duel al competiției. O concurentă a leșinat

Survivor România 2021, premiera. Echipa Războinicilor a câștigat primul duel al competiției din Republica Dominicană. A fost o luptă extrem de strânsă din care au ieșit învingători sportivii, pentru că marea majoritatea dintre războinici vin din lumea sportului.

Survivor România 2021

Primul episod din sezonul 2 al Survivor România a debutat sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la orele 20.00 pe Kanal D. Telespectatorii i-au putut vede pe cei 24 de concurenți extrem de puternici și motivați să câștige. 12 faimoși și 12 războinici au pornit la linia de start a competiției. Prima probă s-a desfășurat în apă, cu finalul pe uscat când concurenții aveau de dărâmat, de la distanță, câteva obiecte de pe o masă.

A fost o luptă extrem de strâns. Toți s-au dovedit puternici și ambițioși, iar prima ediție a concursului a arătat că vom avea parte de o continuare incendiară. Deja au avut loc primele animozități și schimburi de replici neprietenoase între concurenți.

S-a jucat până la 10. După 9-9, au intrat pe teren două echipe formate din patru concurenți. Roxana Nemeș și Cosmin Stanciu de la Faimoși și Roxana Ghiță și Lucian Barbu, din echipa Războinicilor.

Și ultimul joc al serii a fost extrem de strâns, dar la final, doar o echipă a fost desemnată câștigătoare: Echipa Războinicilor.

Primul episod din sezonul 2 al emisiunii Survivor România a avut și un incident neplăcut. În timpul unei probe, Marilena Cuciurean de la Războinici a leșinat și a avut nevoie de intervenția echipei medicale. Concurenții s-au speriat, dar din fericire, Marilena și-a revenit la scurt timp.

Survivor România difuzat cinci zile pe săptămână

Competiția Survivor România va fi difuzată cinci zile pe săptămână, după cum urmează: în fiecare miercuri și joi de la 22.30, precum și vineri, sâmbătă, duminică, de la ora 20.00 pe Kanal D. Survivor România 2021 se va vedea și în online pe kanald.ro/live.

În sezonul 2 al competiției participă 24 de concurenți, 12 din Tabăra Faimoșilor și 12 din Tabăra Războinicilor.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghița, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top