Connect with us
Survivor 2021: Cine este Simona Hapciuc: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

TV

Survivor 2021: Cine este Simona Hapciuc: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Survivor 2021. Cine este Simona Hapciuc, concurenta care pleacă în aventura vieții din tabăra faimoșilor. Competiția de la Kanal D are premiera sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 20.00. Atunci îi vom vedea pe toți cei care participă la acest reality show. Simona Hapciuc este unul dintre concurenții din tabăra famimoșilor care luptă împotriva războinicii.

Survivor 2021. Cine este Simona Hapciuc, faimoasa de la Survivor

Simona Hapciuc se numără printre faimoșii care participă la sezonul cu numărul 2 al reality show-ului Survivor România. Este o tânără de 31 de ani, actriță și antrenoare de fitness care are un băiețel de aproape 2 ani pe nume Dimitrie. Simona are o experiență solidă în industria fitness-ului, după 12 ani în care a practica kickboxing.

Simona Hapciuc este cunoscută telespectatorilor din sitcomul Trăsniții de la Prima TV. Tot ea este semifinalista concursului Cea mai sexy mămică de la Neața cu Răzvan și Dani.

Ea a declarat că pasiunea pentru sport o are de la tatăl ei și că abia așteaptă să vadă ce provocări îi oferă competiția Survivor România 2020.

„Să fiu o supraviețuitoare nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mamă minunată și o sportivă complexă. Am reușit să le fac pe toate, iar Participarea la „Survivor Romania” este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, a declarat Simona Hapciuc.

Puțini știu că Simona a avut o viață destul de grea și că este mamă singură. Într-un interviu mai vechi ea a declarat că tatăl copilului s-a retras spunând că el nu este pregătit să se implice în creșterea acestuia. Bărbatul a plecat din relația la doar o săptămână de când a aflat că Simona este însărcinată.

Concurenții sezonului 2 al aventurii de la Kanal D

Din Echipa Faimoșilor fac parte: Simona Hapciuc, Elena Marin, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Jador și Majda.

Din Echipa Războinicilor fac parte: Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiţă, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Marilena Cuciurean, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top