Connect with us
Survivor live stream online 22 ianuarie 2021 Kanal D live video, lupta continuă

TV

Survivor live stream online 22 ianuarie 2021 Kanal D live video, lupta continuă

Survivor România este difuzat acum la Kanal D, 22 ianuarie 2021, emisiunea poate fi văzută live stream online pe site-ul Kanal D. Acesta însă are mari probleme în fluxul live video și HUFF vă pune la dispoziție o listă de site-uri pe care le puteți accesa, în funcție de operatorul la care sunteți abonat sau pe cartelă.

Survivor Româania 22 ianuarie 2021 live stream online pe telefon sau calculator

Survivor poate fi urmărit pe telefon / smartphone foarte ușor. Operatorii de telefonie mobilă și cei de cablu au dezvoltate aplicații de live stream online. Sunt ușor de instalat și gratuite. Și o variantă mai bună spre deosebire de site-ul kanald.ro/live.

Cei care sunt abonați sau pe cartelă la Vodafone, au la dispoziție aplicația Vodafone TV, care poate fi instalată din AppStore sau Google Play. Aplicația este gratuită și datele folosite pentru conectare sunt cele de acces în contul Vodafone. De asemenea există și site-ul Vodafone TV, unde poți vedea Kanal D HD și emisiunea Survivor pe calculator.

Live Stream online Survivor la Digi, Focus Sat si UPC

Digi, fostul RCS RDS pune la dispozție platforma digionline.ro, unde vă puteți conecta cu datele de logare Digi România și aveți acces la toate canele, inclusiv Kanal D HD unde este difuzat Survivor România live video pe durata transmisiunii pe post.

Nu uitați că reality show-ul și-a schimbat orele zilele de difuzare și acum poate fi văzut la TV sau live video de joi până duminică la Kanal D.

Cei care sunteți abonați la UPC, aveți la dispoziție platforma Horizon.tv. Aici vă puteți loga cu datele de logare UPC folosite pentru contul de client și aveți acces live stream online la toate programele UPC și desigur la Survirvor și Kanal D și Kanal D HD.

Emisiunea din 21 ianuarie 2021 este acum la TV disputată și concurenții sunt în plină probă de concurs. Iată câtva imagini.

Fanii Survivor care sunt abonați la Focus Sat au două variante să vadă show-ul pe internet. Evident live stream online cu transmisiune Kanal D Live video pe platforma livetv.focussat.ro și aplicația pentru telefonul mobil Live TV, descărcabilă din AppStore și Magazin Play.

Schimbare radicală în echipa Faimoșilor. Ce decizie au luat băieții?

Zannidache a provocat un adevărat scandal în echipa Faimoșilor. Acesta consideră că fetele sunt slabe și a cerut producătorilor ca băieții să fie separați de fete. De la începutul emisiunii, care a putut fi văzută și live video pe Kanal D pe platformele de mai sus, au pierdut foarte multe competiții în fața Războinicilor.

Zannidache nemulțumit de fetele din echipa Faimoșilor de la Survivor 21 ianuarie 2021

Zannidache nemulțumit de fetele din echipa Faimoșilor de la Survivor 21 ianuarie 2021

Zannidache consderă că fetele sunt de vină. Lipsa de mâncare, slăbiciune aduce și putere mai mică de concentrare concurenților vedetă – Faimoșii, care se pare că nu sunt la fel de rezistenți.

„Nu avem încredere în echipa noastră și suntem conștienți că orice strategie pe care am face-o noi, băieții, oricum vom pierde și ne-am luat mâna, are dreptate, pentru că oricum nu mai avem încredere în echipa noastră. Luați-o voi (n.r strategia), fetelor, că ele au sărit cu gura. Oricum, orice am face suntem ignoranți. (…) Trăim într-un clișeu și fetele sunt conștiente, nu toate, nu dau nume, sunt conștiente că noi nu avem încredere în ele, le-am spus de atâtea ori subtil că sunt p….e, că nu avem încredere în ele. Doar înainte de joc le luăm în brațe: te iubesc, ești cea mai tare, dar dacă au pierdut le-am zis de 100 de ori că au dat prost. Ele sunt conștiente că o zicem doar ca să mâncăm și să trecem mai departe, nu sunt nici ele proaste, sunt conștiente că trăim într-un clișeu. Sunt conștiente că nu avem încredere în ele și că ne trag în jos.”, a spus Zannidache.

Reamintim că Survivor România 21 ianurie este live stream online și live video Kanal D pe site-urile de mai sus. Acolo puteți urmări emisiuniunea fară întreruperi spre deosebire de proasta calitate a transmisiuni live strem online de pe site-ul Kanal D.

De meționat că și cei de la Orange au la dispoziție aplicația Live TV online live stream prin Orange TV, ce poate fi descărcată din AppStore sau Magazin Play.

VIDEO: Survivor live stream online 22 ianuarie. Trailer video

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top