Connect with us
Survivor România schimbă ora de difuzare. Când veți putea vedea emisiunea de la Kanal D

TV

Survivor România schimbă ora de difuzare. Când veți putea vedea emisiunea de la Kanal D

Survivor România 2021 schimbă ora de difuzare. Au fost făcute modificări în urma evaluării audiențelor. Oficialii postului Kanal D au decis să mute reality show-ul de televiziune mai devreme. Sezonul 2 Survivor România 2021 a început în urmă cu două săptămâni.

Survivor România 2021 începe mai devreme

Schimbare la Kanal D în ceea ce privește ora de difuzare a reality show-ului filmat în Republica Dominicană. Potrivit PaginadeMedia, emisiunea nu va mai fi difuzată miercurea, ci de joi până duminică. Schimbarea începe de joia aceasta, 21 ianuarie 2021. De acum înainte, Survivor România – sezonul 2 se vede la Kanal D de joi până duminică, de la ora 20.00.

Până acum emisiunea era miercurea și joia, de la 22.30, apoi vineri, sâmbătă și duminică de la 20.00. Modificarea a fost făcută în urma analizei audiențelor.

Grila Kanal D din timpul săptămânii va arăta astfel: luni, marți și miercuri va fi serialul turcesc Prizoniera Destinului – de la ora 20:00/ joi, vineri, sâmbătă și duminică va fi Survivor – de la ora 20:00.

Prima eliminare din sezonul 2 Survivor România 2021

A avut deja loc prima eliminare din sezonul 2 al Survivor România 2021. Faimoasa Amna a plecat din concurs, după ce a fost nominalizată spre eliminare de către colegii ei. Nici publicul nu a susținut-o, motiv pentru care cântăreața a părăsit Republica Dominicană.

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”, a spus Amna înainte să plece din concurs.

Din partea Războinicilor a plecat Lucian Barbu, pentru că în timpul unei probe s-a accidentat atât de tare încât a fost dus de urgență la spital.

Acum, cele două echipe arată în felul următor:

Echipa Faimoșilor: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcășu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top