Connect with us
Survivor live stream online 28 ianuarie 2021 Kanal D live video. Faimoșii o iau în vizor pe Alexandra Stan

TV

Survivor live stream online 28 ianuarie 2021 Kanal D live video. Faimoșii o iau în vizor pe Alexandra Stan

Survivor România – sezonul 2 este difuzat în aceste momente pe postul de televiziune Kanal D, 28 ianuarie 2021. Emisiunea poate fi urmărită live stream online pe Kanal D, dar și pe alte siteuri pe care Huff.ro vi le pune la dispoziție, în funcție de operatorul la care sunteți abonat sau pe cartelă.

Survivor România 28 ianuarie 2021 live stream online pe telefon sau calculator

Actualizare 23.49 Jocul de cunoaștere și perspicacitate a fost câștigat de către Războinici.

Actualizare 22.43  Începe jocul de cunoaștere și perspicacitate. Concurentul care dă răspunsul corect, sau cel mai aproape de cel corect, câștigă runda.

Alexandra Stan a fost luată în vizorul colegilor ei din Echipa Faimoșilor. Ei sunt nemulțumiți de modul în care ea se descurcă pe teren.

„Nu vreau să-mi fac dușmani, dar i-am spus să tragă un pic mai mult de ea. Te-ai oprit la scara aia și ai spus că nu poți. Trebuie să vrei ca să poți”, a spus Culiță Sterp despre Alexandra.

„Unii dintre Faimoși știu strategiile – nu jignești fetele, nu te iei de oamenii săraci, sau de cazurile sociale. Ei așa gândesc ca să nu le fie rău acasă. Toți vor să o trimită acasă”, a spus Zannidache.

„Stan mi-a zis să nu mai vorbesc urât despre ea, că și ea poate să vorbească urât despre mine. M-am plictisit să o aud cum plânge. Plânge isteric, este falsă. Este o falsă”, a mai spus Zannidache.

 

Actualizare 22.08 Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă. Vor primi fiecare câte o pernă pe care vor dormi timp de o săptămână. Faimoșii sunt distruși de supărare.

Actualizare 22.04 Scorul este de 9-6 pentru Războinici, după punctul adus de Musty.

Actualizare 22.00 Alexandra Stan aduce primul ei punct pentru Faimoși. Scorul devine 8-6.

Actualizare 21.56 8-5 pentru Războinici. Zannidache aduce punctul pentru echipa Faimoșilor.

Actualizare 21.51 Scorul este 8-4 pentru Războinici. Maria câștigă în defavoarea Majdei de la Faimoși.

Actualizare 21.46. Scorul urcă la 7-4 pentru Războinici. Punctul a fost adus de către Alin care a concurat împotriva lui Cosmin.

Actualizare 21.43 Simona Hapciuc aduce punct pentru Faimoși. Scorul este 6-4.

Actualizare 21.39 Scorul este 6 – 3 pentru Războinici. Punctul a fost adus de Albert care a concurat împotriva lui Cătălin Moroșanu.

Actualizare 21.36 Scorul este 5 – 3 pentru Echipa Războinicilor.

Actualizare 21.31 Războinicii au reușit să aducă scorul la 4-3, ajungând în avantaj. Urmează pe traseu Roxana Nemeș vs. Maria.

Actualizare 21.27 Alexandra Stan s-a blocat pe scară, iar asta a ținut-o pe loc. Marilena a luat punctul, iar scorul este 3-3.

Actualizare 21.24 Scorul este 3-2 pentru Faimoși. Sorin a reușit să obțină punctul în defavoarea lui Culiță Sterp.

Actualizare 21.21 3 – 1 pentru Faimoși. Mellina reușește să obțină primul punct pentru echipa ei.

Actualizare 21.16 2-0 pentru Faimoși adus de Simona Hapciuc care a concurat contra Andreei. Urmează să intre pe traseu Cătălin Moroșanu vs. Musty. Moroșanu câștigă punctul pentru echipa lui.

Actualizare 20.59 Cosmin de la Faimoși aduce primul punct din această seară. El a concurat împotriva lui Albert de la Războinici.

Actualizare 20.52. Concurenții au aflat care este recompensa de astăzi. Este vorba despre o pernă. Fiecare concurent din echipa câștigătoare va primi o astfel de pernă pe care va dormi timp de o săptămână.

Actualizare 20.44. Elenei de la Faimoși i s-a făcut rău și a fost preluată de medici și transportată la spital.

Actualizare 20.25. Zannidache povestește cât de greu îi este pentru că nu are nicio legătură cu mama lui. Războinicii cred că va fi un haos în echipa Faimoșilor după plecarea lui Costi Ioniță.

„În viață se mai fac și compromisuri și bănuiesc că Zanidache a făcut un compromis cu Jador. A spus că îl va vota pe el, dar l-a votat pe Costi Ioniță”, a spus Andreea de la Războinici.

Actualizare 20.00. Survivor România a început. Concurenții se vor duela pentru recompensă.

Survivor România 2021 poate fi urmărit de pe telefonul mobil prin aplicații de live stream online puse la dispoziție de operatorii de telefonie mobilă și cablu. Aceste aplicații se instalează foarte ușor, sunt gratuite și pot fi o variantă mai bună decât kanald.ro/live.

Abonații Vodafone, sau cei care au cartelă de la acest operator, au la dispoziție aplicația Vodafone TV. Aceasta poate fi instalată din Google Play sau AppStore, iar datele pentru conectare sunt chiar cele de acces în contul Vodafone. Există și siteul Vodafone TV unde ai Kanal D HD și poți urmări Survivor 2021 de pe computer.

Live stream online Survivor România la Digi, Upc și Focus Sat

Trebuie să știți că Digi pune la dispoziție platforma digionline.ro unde găsiți toate canalele, inclusiv Kanal D HD care difuzează reality show-ul Survivor România live video pe durata transmisiunii pe post.

Dacă aveți abonament la Focus Sat puteți urmări Survivor live stream online cu transmisiunea Kanal D live video pe platforma livetv.focussat.ro și aplicația pentru telefonul mobil Live TV, care poate fi descărcată din Magazin Play și AppStore.

Abonații Upc au la dispoziție platforma horizon.tv. Vă logați direct cu datele de logare Upc pentru contul de client și veți avea acces live stream online la toate programele UPC, inclusiv Kanal D care difuzează Survivor România – sezonul 2.

Survivor România 28 ianuarie 2021. Faimoșii o iau în vizor pe Alexandra Ungureanu

În ediția Survivor România din 28 ianuarie Alexandra Stan intră în vizorul colegilor săi. Este vorba, în principal, despre Zannidache și Culiță Sterp care nu sunt mulțumiți de performanțele Alexandrei Stan pe traseu. Vedeta nu prea aduce puncte echipei și s-a întâmplat chiar să refuze să intre pe traseu.

Asta le-a pus capac faimoșilor care au pus-o la zid.

„Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aicia…vorbeşti mult, esti isterică d-aia”, a spus Zannidache. „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa…în special Alexandra m-a blocat”, a completat Culiță Sterp.

În ediția de joi, 28 ianuarie 2021, Războincii și Faimoșii se vor lupta pentru recompensă. Se anunță o seară incendiară pentru fanii Survivor România 2021. Emisiunea începe de la ora 20.00 pe Kanal D.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top