Connect with us
Survivor România, 13 ianuarie 2021, de la ora 20.00. Luptă crâncenă pentru provizii. Se întețesc tensiunile între concurenți

TV

Survivor România, 13 ianuarie 2021, de la ora 22.00. Luptă crâncenă pentru provizii. Se întețesc tensiunile între concurenți

Survivor România continuă miercuri, 13 ianuarie 2021, de la ora 22.00. Este a treia ediție din noul sezon al reality show-ului de la Kanal D. Seara aceasta aduce în prim plan o nouă dispută dintre Tabăra Faimoșilor și Tabăra Războinicilor. Cei din urmă au câștigat două ediții la rând. Emisiunea poate fi urmărită pe postul de televiziune Kanal D, sau online pe Kanal D.

Survivor România, miercuri 13 ianuarie, de la ora 22.00

Faimoșii au pierdut miercuri seară, 13 ianuarie, cu 7-10 în fața războinicilor!

Alexandra Stan a izbucnit in lacrimi!

UPDATE. În această seară competiția se desfășoară în echipe de către patru. Echipa Faimoșilor deschide scorul, spre dezamăgirea Războinicilor. Și al doilea punct este obținut tot de către Faimoși care și-au propus să-i bată la 0 pe Războinici. Scorul devine strâns pentru că reușesc și Războinicii să obțină un punct. Începe jocul! Se joacă pentru provizii.

Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 22.00, începe un nou episod din Survivor România. Emisiunea poate fi urmărită pe postul de televiziune Kanal D sau online. Concurenții se întâlnesc pentru o nouă luptă, de data aceasta, pentru provizii. Se anunță o seară extrem de tensionată, cu certuri între Faimoși și Războinici.

Primele două competiții din sezonul cu numărul 2 au fost câștigate de către Războinici. Moralul lor este ridicat și au foarte mare încredere în forțele proprii, spre deosebire de Faimoși care sunt demoralizați încă de la debutul concursului.

În emisiunea din 13 ianuarie se anunță tensiuni mari dintre concurenții din cele două tabere. Încep să lase deoparte politețea și se agață verbal unii de alții.

Mai mult decât atât, încep problemele și în interiorul echipelor. De exemplu, în tabăra Faimoșilor, Zannidache este exasperat de Amna și Alexandra Stan pe care le consideră concurente slabe și despre care spune că trebuie să plece acasă.

Survivor România 2021 – Războinici vs. Faimoși

Sezonul 2 al competiției Survivor România 2021 este prezentat de către Daniel Pavel și aduce în fața telesoectatorilor 12 Războinici și 12 Faimoși. Războinicii sunt persoane simple care au făcut sport sau sunt pasionate de sport, în timp ce Faimoșii sunt persoane cunoscute din România, care vin din diverse domenii de activitate.

Din echipa Faimoșilor fac parte: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.
Din echipa Războinicilor fac parte: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top