Connect with us
Survivor România 2021: Cine este Albert Oprea: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

TV

Survivor România 2021: Cine este Albert Oprea: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Albert Oprea este unul dintre Războinicii care participă la Survivor România 2021. Este unul dintre concurenții care aduce puncte echipei și care nu se implică în conflicte. Cine este Albert, cu se ocupă în viața reală și ce l-a determinat să participe la competiția din Republica Dominicană.

Cine este Albert Oprea de la Survivor

Albert Oprea are doar 23 de ani și este om de afaceri din București. Spune despre el că este pasionat, încă de mic, de sport și actorie, dar cu toate astea și-a început cariera în domeniul business în care și studiază.

Albert spune că nu s-a înscris în competiția Survivor cu gândul că va deveni celebru, ci premiul a fost cel care l-a motivat. El este sigur că are șanse mari să pună mâna pe marele premiu. Admite că Survivor România 2021 este cea mai mare provocare din viața lui.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția”, a declarat Albert Oprea.

Survivor România 2021: Cine este Albert Oprea: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Cu 1,71 înălțime și 70 de kilograme, Albert a demonstrat că este sprinten și avut o evoluție spectaculoasă în competiția din Republica Dominicană. În ceea ce privește relaționare cu ai săi colegi, pare că Albert știe să se facă plăcut și nu se implică în conflicte.

Survivor România 2021 – două Faimoase propuse spre eliminare

Duminică, 21 februarie, de la ora 20.30 are loc o nouă ediție a show-ului de televiziune Survivor România 2021. Două concurente sunt propuse spre eliminare, însă publicul este cel care ia decizia finală.

Cine pleacă acasă: Roxana Nemeș sau Simona Hapciuc? Ambele sunt considerate slabe din punct de vedere sportiv de către colegii lor. Sunt împăcate cu ideea că este posibil să plece acasă, dar în același timp, speră ca publicul să le mai țină în concurs. Amândouă au adus puncte pentru echipă, însă concurenții au început să facă strategii și asta se simte din plin în tabăra Faimoșilor.

De cealaltă parte, la Războinici, este mai multă liniște, dar doar pentru că ei au câștigat ultimele două jocuri pentru imunitate și niciunul dintre ei nu este vizat să plece acasă deocamdată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top