Connect with us
Survivor România 2021: Cine este Giorgiana Lupu: concurenta ascunde o poveste de viață cutremurătoare

TV

Survivor România 2021: Cine este Giorgiana Lupu: concurenta ascunde o poveste de viață cutremurătoare

Survivor România 2021: Cine este Giorgiana Lupu, concurenta care ascunde o poveste de viață cutremurătoare. Giorgiana participă în sezonul al doilea al reality show-ului Survivor România. Ea face parte din Echipa Războinicilor cu care se pare că nu se înțelege deloc. Puțini știu că Giorgiana a mai participat la o emisiune televizată și că ascunde o poveste de viață impresionantă.

Survivor România 2021. Cine este Giorgiana Lupu

Giorgiana Lupu este concurentă în sezonul al doilea al show-ului Survivor România 2021. Ea face parte din Tabăra Războinicilor care luptă împotriva Faimoșilor. Puțini sunt cei care cunosc povestea de viață a Giorgianei și motivul pentru care ea este atât de bătăioasă.

Giorgiana are 24 de ani și s-a născut în Bacău. S-a născut după gratii, acolo unde era mama sa care ispășea o pedeapsă. A crescut fără părinți, a fost mutată, de-a lungul timpului, în mai multe centre de plasament și nici acum nu își cunoaște tatăl.

„Nu îmi cunosc tatăl, dar îl iubesc”, a spus Giorgiana.

Timpul a trecut și ea s-a axat pe sport unde a reușit să facă performanță și să-și depășească condiția de copil singur pe lume, fără sprijin, fără iubire.

Războinica are în palmares peste 80 de medalii la concursuri de bob și atletism. Este campioană națională la bob și vicecampioană la atletism.

Războinica Giorgiana Lupu adoră provocările

Giorgiana Lupu a trecut, până la vârsta de 24 de ani, prin foarte multe provocări, de viață și de moarte. Înscrierea la Survivor România 2021 nu a fost altceva decât tot o provocare pentru ea. Tânăra a declarat că este pregătită pentru orice, că știe că va fi greu, dar nu imposibil să facă față concursului.

„M-am înscris la pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, a declarat Giorgiana-Elena Lupu.

La scurt timp după ce a început concursul, Giorgiana a intrat în atenția colegilor săi din cauza remarcilor ei mai puțin prietenoase și lipsite de tact diplomatic. În ediția din 13 ianuarie 2021, Giorgiana a fost la un pas de a se lua la bătaie cu Musty Kamara, coechipierul ei din echipa Războinicilor. Totul a pornit de la un nimic, dar tensiunea a atins cote maxime în scurt timp.

Giorgiana Lupu a fost și la iUmor

Războinica de la Survivor 2021 a participat și la concursul iUmor de la Antena 1. Tânăra s-a prezentat cu o serie de glume autoironice care au prins foarte bine la public și au plăcut și juriului.

Mihai Bendeac a fost, de departe, cel mai impresionat de prestația Giorgianei, cât și de ea ca prezență, ca persoană.

„Rar mi-a fost dat să întâlnesc niște oameni atât de iubibili de la prima respirație. Ești minunată și ai șanse să câștigi acest sezon!”, i-a spus  actorul Mihai Bendeac.

Giorgiana Lupu nu a reușit să primească atât de multe voturi din partea publicului încât să câștige iUmor, însă a făcut o figură bună și în finala concursului.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top