Survivor România 2021: Lupta devine crâncenă, injurii și îmbrânceli între concurenți

14.01.2021
Survivor România 2021: Lupta devine crâncenă, injurii și îmbrânceli între concurenți

Survivor România 2021. Lupta devine crâncenă, atât pe teren cât și în tabere. Nici nu a trecut prima săptămână în Republica Dominicană, că Războinicii și Faimoșii au și început scandalul. Micile animozități s-au transformat în adevărate conflicte care au escaladat în ediția de miercuri, 13 ianuarie 2021.

Survivor România 2021. Scandal între concurenți

În ediția din 13 ianuarie 2021, concurenții ș-au aruncat cuvinte grele și chiar au trecut la îmbrânceli. Tensiunea a atins cote maxime între cele două tabere, dar mai ales între concurenți din aceeași tabără. Deși nu a trecut nici măcar o săptămână de când a început competiția din Republica Dominicană, au apărut conflictele între concurenți. Giorgiana Lupu și Musty Camara au fost la un pas să se ia la bătaie. Totul a plecat de la o vorbă aruncată-n vânt de către Musty. Se pare că, cuvântul – tată – a fost cel care a dat foc butoiului cu pulbere.

Giorgiana a reacționat nervos și a sărit la bătaie la Musty. Noroc că au intervenit ceilalți Războinici, iar conflictul s-a aplanat. Cel puțin pentru moment. Se pare, totuși, că Giorgiana nu are o problemă doar cu Musty, ci este nemulțumită de întreaga echipă despre care spune că o bârfește.

Redăm, în cele ce urmează, discuția de la care a pornit scandalul între cei doi Războinici.

„Musty: Tu ai cerut lanterna pentru a vedea dacă e o insectă acolo!

Giorgiana Lupu: Nu zbiera!

Musty: Aș putea să fiu tatăl tău!

Giorgian: Bă, nu vorbi de tata! Nu vorbi de tata!

Musty: Am vârsta să îți fiu tată, am zis!

Medina: Du-te-n p*** mea

Giorgiana: Unde să mă duc!? Ia zi? Unde să mă duc?

Giorgiana: Continuați să mă bârfiți în continuare!

Maria: Nu te bârfim că nu ai nicio valoare!”

Tensiuni și în Tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2021

Se pare că tensiuni nu sunt doar în Tabăra Războinicilor, ci și la Faimoși. Acolo, verigile slabe par să fie Alexandra Stan și Amna pe care unii le cârcotesc și despre care spun că mai mult încurcă decât ajută.

Deși cele două concurente își dau tot interesul, se pare că le este destul de greu să se descurce la probele concursului. Ambele sunt artiste, iar condiția fizică nu le ajută prea mult să facă față în concurs. Zannidache este principalul lor critic, dar rămâne de văzut dacă lucrurile vor lua o altă turnură și cele două concurente vor începe să adune puncte pentru echipa Faimoșilor.

„Alexandra Stan nici n-a terminat traseul, adică de la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție, nu pentru că este femeie, ci pentru că ea nu știe nimic”, a spus faimosul Zannidache.

Joi seară, de la ora 22.30 începe o nouă ediție a reality show-ului Survivor România 2021. Emisiunea poate fi urmărită pe postul de televiziune Kanal D sau pe Kanal D Online