Connect with us
Surprize mari la Survivor România. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca ei să participe în sezonul 2

TV

Surprize mari la Survivor România. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca ei să participe în sezonul 2

Survivor este una dintre cele mai mari competiții. Dacă sezonul 1 a fost cu adevărat un succes, sezonul 2 se anunță a fi și mai interesant. Noul sezon se va lansa la începutul anului, iar producătorii emisiunii concurs au anunțat cine sunt primii concurenți care se pregătesc de competiția din Republica Dominicană. Nimeni nu s-ar fi așteptat la aceste nume, iar fanii vor fi susprinși să afle că persoanele publice favorite participă la marele show.

Cine participă la Survivor România anul acesta

Producătorii marii competiții Survivor România, sezonul 2, au anunțat care sunt unii dintre concurenți. Astfel, unul dintre cele mai controversate nume este celebrul Costi Ioniță. După succes pe care l-a avut în ultima perioadă cu piesele produse de el, nimeni nu s-ar fi așteptat să participe la o asemenea competiție, cu un grad mare de dificultate.

Pentru Costi Ioniță este prima oară când participă la un astfel de reality show, însă producătorul este convins că va face față tuturor provocărilor. Mai mult, având în vedere că nu a făcut armata, Costi Ioniță crede că acesta este un bun prilej să treacă printr-o astfel de experiență, pentru a se descoperi pe el în situații cu care nu s-a mai confruntat până acum.

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!  Va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt.”, a declarat Costi Ioniță.

Cătălin Moroșanu este și el pe lista cu următorii concurenți de la Survivor. Celebrul luptător susține că participarea lui la această competiție va fi cu adevărat o provocare și speră să fie chiar el câștigătorul, pentru că îi place să se testeze. Având în vedere faptul că vor fi condiții grele de trai, el speră să slăbească după terminarea probelor.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea.”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Și Cosmin Stanciu va participa la Survivor. La 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF. El crede că va face față acestei competiții datorită pregătirii sale și a ambiției.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice.”, a spus Cosmin Stanciu.

Printre numele mari se mai numără și cunoscutele cântărețe Alexandra Stan, Roxana Nemeș și Amna. Mai multe zvonuri susțin că la Survivor îi putem vedea și pe Culiță Sterp și Jador, însă artiștii nu au confirmat încă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top