Connect with us
Survivor România: Câți bani primesc pe săptămână vedetele din emisiune. Cel mai bine plătit Faimos

TV

Survivor România: Câți bani primesc pe săptămână vedetele din emisiune. Cel mai bine plătit Faimos

Survivor România. Câți bani primesc pe săptămână vedetele din emisiune și care sunt cei mai bine plătiți faimoși. Al doilea sezon al reality show-ului de la Kanal D a început deja de două săptămâni și este foarte urmărit de români. Și de această dată participă vedete din România care țin telespectatorii cu ochii pe micile ecrane. Câți bani primesc acestea pe săptămână și cine este cel mai bine plătit Faimos.

Survivor România. Câți bani primesc vedetele din emisiune

Filmările din Republica Dominicană au adus laolaltă persoane publice din România care activează în diferite domenii de activitate. Ei fac parte din Echipa Faimoșilor și concurează împotriva Războinicilor. Potrivit Click!, vedetele din Survivor iau bani frumoși în fiecare săptămână pe care o petrec în concursul din Republica Dominicană.

Cel mai bine plătit concurent este Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache. Tânărul are 25 de ani și s-a făcut remarcat prin participarea la alt reality show de pe Kanal D – Puterea Dragostei. A avut chiar propriul reality show la Antena Stars, iar ocupația lui este de cântăreț.

Survivor România: Câți bani primesc pe săptămână vedetele din emisiune. Cel mai bine plătit Faimos

Se pare că el ar fi cel mai bine plătit concurent Faimos din Survivor 2021, cu un onorariu de 4.500 de euro pe săptămână de stat în Republica Dominicană.

Jador a spus că a venit la Survivor pentru a o uita pe fosta lui iubită.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile”, a declarat concurentul Faimos.

Alexandra Stan – cea mai bine plătită Faimoasă

Alexandra Stan este și ea în topul celor mai bine plătiți Faimoși. Cântăreața în vârstă de 31 de ani ar primi în fiecare săptămână în care stă în concurs 2.500 de euro pe săptămână.

Survivor România: Câți bani primesc pe săptămână vedetele din emisiune. Cel mai bine plătit Faimos

Costi Ioniță (43 de ani), Cătălin Moroșanu (36 de ani) și Culiță Sterp (28 de ani) ar fi plătiți cu sume care variază între 1.500 și 3000 de euro.

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Survivor România: Câți bani primesc pe săptămână vedetele din emisiune. Cel mai bine plătit Faimos

„Am crescut in mijlocul naturii, am stat fara mancare pe camp, avand grija de oi; cred ca acest concurs mi se potriveste cel mai bine, sunt pregatit pentru el de cand eram copil”, a declarat Culiță Sterp.

Zannidache, tot din echipa Faimoșilor, este concurentul care face parte din Golden Society al lui Alex Velea. El a concurat și în emisiunea Chefi la cuțite, dar este totuși la început de carieră și probabil nu primește o sumă mare de bani pe săptămână la Survivor.

Survivor România 2021

Sezonul 2 de Survivor România 2021 a adus la start 24 de concurenți, dintre care 12 vedete din România și 12 oameni obișnuiți. Filmările au loc în Republica Dominicană. Concursul a început deja de două săptămâni și au și avut loc primele eliminări. În ultima ediție de săptămâna trecută a fost eliminată din concurs Faimoasa Amna.

Nu s-a descurcat prea bine pe traseu, fiind probe care necesită și efort fizic, și s-a confruntat și cu probleme de sănătate. Din acest motiv, când s-au făcut propuneri pentru eliminare, ea a fost numele de pe buzele colegilor ei.

Amna a fost primul concurent eliminat din Echipa Faimoșilor. De cealaltă parte, din echipa Războinicilor a plecat acasă Lucian Barbu care s-a accidentat grav în timpul unei probe.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top