Connect with us
Survivor 2021: Cine este Roxana Nemeș: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

TV

Survivor 2021: Cine este Roxana Nemeș: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Survivor 2021. Cine este Roxana Nemeș, concurenta faimoasă propusă spre eliminare. Duminică, 24 ianuarie 2021, de la ora 20.00, pe Kanal D, are loc o nouă ediție a emisiunii în care aflăm cine părăsește competiția. Sunt propuși spre eliminare Roxana Nemeș și Costi Ioniță. Dacă lui Costi îi este indiferent, Nemeș a spus că vrea să rămână în concurs.

Survivor 2021. Cine este Roxana Nemeș, faimoasa de la Survivor

Roxana Nemeș se numără printre faimoșii care au pornit cu încredere în sezonul al 2 al reality show-ului Survivor România de la Kanal D. Vedeta a plecat în Republica Dominicană cu mare încredere că își va depăși forțele.

„Motivul pentru care particip la Survivor este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung. Mă știu că fiind un om care dă ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la față locului”, declara Roxana Nemeș înainte de concurs.

Roxana Nemeș este de loc din Târgu Mureș, dar stă de ani buni în București. Are 31 de ani și este cântăreață de o o vârstă foarte fragedă. Încă din grădiniță i-a fost descoperit talentul și drumul ei în muzică a continuat și peste ani. Puțini sunt cei care știu că Roxana a cochetat cu modellingul, urmând cursurile școlii de profil condusă de Costin Mărculescu.

Roxana Nemeș – Fata de la pagina 3

Roxana a intrat în vizorul publicului prin apariția la rubrica Fata de la pagina 3 și prin pictorialul din revista Playboy. A lucrat ca hostess, PR la un club de noapte, dar și ca model.

În 2020, vedeta a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, iar acum se află în Republica Dominicană, la filmările pentru Survivor România 2021.

Survivor 2021: Cine este Roxana Nemeș: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Survivor 2021: Cine este Simona Hapciuc, date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Până acum, Roxana Nemeș a demonstrat că deși nu este sportivă, poate aduce puncte pentru echipa ei. Din nefericire pentru ea, colegii ei o consideră una dintre verigile slabe din echipă, motiv pentru care au propus-o spre eliminare. Și Costi Ioniță a fost propus spre eliminare, însă publicul este cel care va decide.

Survivor 2021: Cine este Roxana Nemeș: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

De joi pana duminica, Kanal D transmite o nouă ediție a concursului Survivor România 2021. Aflați atunci cine este cel de-al doilea concurent faimos eliminat din competiție. Prima vedetă care a plecat acasă a fost Amna.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Costi Ioniță de la Survivor i-a șocat pe Faimoși cu metoda lui de meditație

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top