Connect with us
Survivor România live stream 19 februarie 2021 live video. Primul joc de imunitate al săptămânii

TV

Survivor România live stream 19 februarie 2021 live video. Războinicii câștigă imunitate, după mai multe înfrângeri

Survivor 2021 este una dintre cele mai complicate competiții ale momentului, care a rupt topurile de audiență. O mulțime de români urmăresc emisiunea și în această seară, 19 februarie, susținându-i pe favoriții lor. Vezi ce surprize au pregătit concurenții Survivor 2021 în această seară și ce provocări îi așteaptă pe Faimoși și Războinici, având în vedere că lucrurile devin din ce în ce mai serioase și mai complicate.

Alin Sălăjean a părăsit competiția Survivor, fiind vorba despre motive medicale. Alin a părăsit competiția în lacrimi și a transmis doar mesaje de bine și de împăcare competitorilor săi.

„Survivor Romania este plin de surprize. Vorbeam de barbatie, vorbeam ca trebuie sa fiu coerent in vorbire, in fapte, asa am facut. Va spuneam ca voi pleca fara niciun resentiment pentru ca pe mine nu ma afecteaza nicio parere a unor oameni poe care ii cunosc de ceva timp.

Ma afecteaza doar parerea prietenilor si a familiei. Am avut multe divergente, am fost cel mai votat si am sa incep cu Cata. Am spus in singurul interviu pe care l-am dat ca nu am sa il iert niciodata, insa m-am gandit mai bine si spuneam, Isus a iertat pe cel care l-a vandut, a iertat pe talharul care a fost langa el si l-a dus in Rai, cine imi permit eu sa fiu, un graunte de nisip sa nu iert oameni, vorbeam de umilinta si resentiment, dar inseamna ca as fi mintit”, a spus Alin, din echipa Războinicilor.

Războinicii s-au motivat și s-au întărit pentru a câștiga acest joc de imunitate. După multe dueluri pierdute, echipa Războinicilor și-a luat revanșa și a câștigat totemul de imunitate.

Faimoșii sunt nevoiți să nominalizeze un coechiper la consiliul din această seară.

Faimoșii au decis cine va merge spre eliminare. Voturile au fost foarte strânse între doi cocurenți, Sebi și Roxana Nemeș. Sebi este unul dintre cei mai noi concurenți de la Survivor România 2021, dar și cel care a pus bazle noii alianțe din echipa Faimoșilor. El a fost votat într-un număr mare de coechiperii săi.

Concurentul propus spre eliminare de către Faimoși este Roxana Nemeș.

Survivor 19 februarie live stream

Certurile nu se mai opresc la Faimoși. Zanni a avut un comportament ieșit din comun și un limbaj extrem de vulgar la adresa colegei sale, Mihalea.

„Cotoroanțo, aruncă-te în foc! Dacă tu îți permiți să-mi spui mie că-ți fur mâncarea, când o fură Stan! Ce lacrimi programate ne arăți aici!”, au fost câteva dintre jignirile lui Zanni.

Colegii nu mai pot suporta ieșirile lui și îi reproșează că nu este în măsură să îi critice, atâta timp cât nu a realizat nimic în viață și nu are niciun fel de experiență.

22.22: Culiță și Jador continuă scandalul. Jador consideră că se fac tot felul de grupuri în cadrul echipei lor, însă Culiță îl acuză că el joacă la mai multe capete.

Moroșanu are de gând să-l voteze pe cel care strică vibe-ul echipei și care se bucură de fiecare dată când trebuie să facă nominalizări. El crede că Sebastian aduce haos printre Faimoși și instigă la ceartă.

22.15: Melina este din nou în lacrimi. Războinica a simțit că nu mai poate de mai multe ori în timpul probelor, însă a continuat să lupte pentru a nu-i dezamăgi pe cei de acasă.

Sorin a primit îngrijiri medicale, dar încă este slăbit. Foamea și-a pus amprenta asupa lui, dar speră că se va recupera rapid.

22.10: Războinicii câștigă proba de imunitate! Echipa albastră și-a recăpătat încrederea și speră că toți concurenții vor continua să joace la fel de bine.

22.00: Războinicii au un avantaj de un punct. Scorul este unul strâns și ambele echipe sunt foarte determinate să câștige această probă importantă.

21.29: Faimoșii au un avantaj mare. Scorul este de 6-4 în acest moment pentru echipa roșie, care pare să facă progrese la fiecare probă.

21.17: Lovitura este una strânsă! Starlin aduce scorul la 3-3.

21.00: Jador aduce primul punct din această seară. Scorul este de 1-0 pentru Faimoși.

20.50: Concurenții se plâng că sunt slăbiți. Mellina se simte destul de rău, pentru că a avut o noapte grea, în care i-a fost foarte frig. Simte că începe să răcească și foamea își pune amprenta asupra ei din ce în ce mai tare.

20.24: Moroșanu încearcă să-l convingă pe Jador că ar trebui să intre și el într-o alianță, pentru că nu va face față singur, fără sprijin. Artistul refuză să accepte această provocare, pentru că este convins că astfel de relații nu vor ține aici, pentru că nimeni nu este prieten cu nimeni.

„Nu am nevoie de nimeni ca să fiu în emisiune. Sunt pe cont propriu. Mi-am dat seama că sunt singur aici, pentru că nimic nu ține pe termen lung.”, mărturisește Jador.

Survivor live stream online vineri, 19 februarie pe telefon și tabletă

Survivor 2021 este pe micile ecrane și în această seară, începând cu ora 20.00. Show-ul sportiv al momentului anunță în această seară momente incendiare, ce pot fi urmărite atât la TV, dar și pe laptop, telefon sau tabletă, în funcție de preferințele fiecăruia.

Pentru cei care preferă să se uite la emisiunea lor preferată live stream online pe telefon, pot opta pentru descărcarea simplă și gratuită a aplicațiilor disponibile atât pe Android, cât și pe iOS. Unele dintre cele mai utilizate astfel de aplicații sunt Orange TV și Vodafone TV.

Dacă vrei să urmărești Survivor 19 februarie live stream online pe laptop, poți opta pentru platforma gratuită Orange TV, la care are acces oricine are internet. Este bine de știut că platforma KanalD se blochează mai mereu din cauza faptului că este foarte accesată, motiv pentru care trebuie să avem mai multe alternative.

Și furnizorii de internet oferă clienților mai multe beneficii. Clienții Digi, Focus Sat și UPC pun la dispoziție mai multe platforme. Acolo vă puteți loga simplu, cu datele de utilizator pe care le primiți odată cu contractul pe care îl semnați.

Jocul de imunitate din această seară

În această seară, Faimoșii și Războinicii se luptă azi pentru imunitate. Scandalurile continuă și în această seară din cauza alianțelor pe care concurenții le-au făcut. Unii dintre ei nu vor să se încurce în astfel de relații și preferă să rămână pe cont propriu, pentru că nu mai au încredere în niciunul dintre colegi.

Două dintre concurentele Survivor 2021 au părăsit competiția la cerere. Războinica Marilena a cerut să fie descalificată pentru că a ajuns la capătul puterilor și nu mai poate continua această luptă. De ceva timp, ea nu se mai simțea bine și lucrurile au luat-o razna, motiv pentru care nu se mai regăsea în acest show, mai ales pentru că psihicul ei era la pământ și nimic nu o mai putea readuce la forma inițială.

Și Alexandra Stan se pregătește de plecare. Medicul i-a spus că trebuie să pună capăt acestui joc, pentru că starea ei de sănătate nu este deloc una bună și riscă să apară complicații. În ultima vreme, ea acuza dureri de stomac, de mână și era foarte slăbită din cauza lipsei mâncării, motiv pentru care le cerea celor de acasă să nu o mai voteze și să-i dea șansa de a părăsi Survivor 2021.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top