Connect with us
Survivor România live stream 23 ianuarie 2021 live video. Intrigi maxime între Faimoși

TV

Survivor România live stream 23 ianuarie 2021 live video. Intrigi maxime între Faimoși

Survivor România 2021 – sezonul al doilea este difuzat acum la Kanal D, 23 ianuarie, 2021. Emisiunea poate fi urmărită live stream online pe site-ul Kanal D. În funcție de operatorul la care sunteți abonat, sau dacă aveți cartelă, aveți acces la platformele online care difuzează Kanal D live pe internet în mod gratuit. Show-ul poate fi văzut pe mai multe platforme.

Costi Ioniță, nominalizat pentru eliminare

La consoliu, Faimoșii l-au nominalizat pe Costi Ioniță pentru eliminare, cu 5 voturi.

Printre nominalizați au mai fost Alexandra Stan Georgiana și Jador.

Costi Ioniță e nominalizat pentru eliminarea de duminică, 24 ianuarie, alături de Roxana Nemeș.

Survivor România 23 ianuarie 2021 live stream online pe TV sau computer

Survivor poate fi urmărit online pe telefonul tău imobil, sau pe smartphone. Aveți la dispoziție aplicații de live stream online care sunt gratuite și ușor de instalat. Dacă aveți abonament sau cartelă la Vodafone, vă stă la dispoziție aplicația Vodafone TV care poate fi instalată din AppStore sau Google Play. Datele pentru conectare sunt cele de acces în contul Vodafone, iar aplicația este gratuită.

Puteți urmări Survivor România și pe site-ul Vodafone TV, direct pe Kanal D HD sau pe computer.

Survivor Romania 23 ianuarie LIVE AICI

Survivor poate fi urmărit online pe Kanal D direct de pe site în secțiunea live a postului TV. Găsiți acolo în format live stream ediția de sâmbătă, 23 ianuarie 2021. În cazul în care live stream Kanal D nu funcționează sau pur și simplu pică des, mai aveți câteva opțiuni pentru a urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană.

Live stream online Survivor la Digi, Focusat și UPC

Reality show-ul Survivor, filmat în Republica Dominicană poate fi urmărit live stream online la Digi, Focusat și UPC. La digi aveți platforma digionline.ro unde vă conectați direct cu datele de logare Digi România, și puteți urmări Survivor România live video pe durata transmisiunii pe postul Kanal D.

Dacă sunteți abonați la UPC, aveți la dispoziție platforma Horizon.tv, unde vă puteți loga cu datele UPC pentru contul de client. În acest fel aveți acces live stream online la toate programele UPC, inclusiv Kanal D și Kanal D HD unde este difuzată emisiunea Survivor România.

Fanii show-ului Survivor care sunt abonați la Focusat au varianta live stream online cu transmisiune Kanal D live video pe platforma livetv.focussat.ro, dar și aplicația pentru telefonul mobil – Live TV, ce poate fi descărcată simplu și rapid din AppStore și Magazin Play.

Războinicii au câștigat proba de imunitate cu 10 la 3 în fața Faimoșilor.

Ieri, 22 ianuarie, Roxana Nemeș a fost propunerea Faimoșilor pentru eliminare. Astăzi, la consiliu, se va face o nouă nominalizare.

UPDATE: Scandal mare în echipa Faimoșilor. După mai multe jigniri între ei, jucătorii decid că nu sunt de acord cu atitudinea lui Jador.

Jador o consolează pe Georgiana după ce ea este învinsă la proba de imunitate.

Jador și Roxana Nemeș s-au certat după ce ea a fost propusă spre eliminare.

Jador: Sincer, ți-am spus, nu te-am văzut niciodată să te antrenezi de când am făcut campul ăla. Niciodată! Ia zi, Moro, de când ne antrenăm și facem noi flotări? Am făcut la flotări și la abdomene de ne-am rupt. Care pierdea, ăla făceam abdomene. Nu te-am văzut, sincer îți zic. Nu trebuie să te chemăm noi.

Roxana Nemeș: M-am dus să mă spăl, să îmi fac starea, că fiecare își face după starea.

Jador: Da, corect, 4 ore. Aceste 4 ore au contat, dar îmi pare rău să-ți zic, dar ăsta e adevărul, nu vreau să te menajez.

Roxana Nemeș: Dar eu nu m-am supărat și nici nu mă supăr, stai un pic!

Intrigi maxime între Faimoșii de la Survivor

În ediția din 22 ianuarie 2021, butoiul cu pulbere a explodat în echipa Faimoșilor. Au fost tensiuni și intrigi maxime, despre care a vorbit cel mai mic dintre concurenți. Este vorba despre Zannidache care a spus că toți colegii lui poartă măști și că ar fi cazul să fie sinceri.

Survivor România live stream 23 ianuarie 2021 live video. Intrigi maxime între Faimoși

„Gata cu vrăjeala. Ne mințim că ne iubim, dar de fapt nu e deloc așa”…,a spus faimosul.

Tensiunile devin și mai puternice. Ce urmează să se întâmple la Survivor vedem sâmbătă, 23 ianuarie 2021, de la ora 20.00, la Kanal D.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top