TV

Survivor România live stream 5 februarie 2021 live video. Tensiunea crește pe zi ce trece

Survivor România este cea mai urmărită emisiune a momentului și este difuzată chiar acum. Toți fanii competiției sportive trebuie să știe că au mai multe posibilități de a viziona Survivor România live stream 5 februarie. În afară de TV, există o mulțime de platforme online gratuite, dar și aplicații pe care le poți instala pe telefonul mobil, pentru a te bucura de tot confortul. Nu rata emisiunea din această seară, pentru că are loc primul joc de imunitate al acestei săptămâni!

Survivor România live stream. Jocul pentru imunitate 5 februarie

Începe votul de acasă prin SMS pentru a susține concurentul favorit. Cei care vor să salveze un concurent Survivor trebuie să trimită acum un mesaj text.

Faimoșii au câștigat imunitatea în jocul de vineri, 5 februarie.

Lupta e foarte strânsă între războinici și faimoși. Faimoșii sunt acum la un pas să câștige.

Live stream online Survivor România, pe telefon și la TV

Survivor România live stream poate fi urmărit atât la TV, pe Kanal D, dar și pe telefon, tabletă sau pe laptop. Site-ul Kanal D are propria secțiune de live, dar aceasta se tot blochează din cauza accesărilor mult prea multe, care îngreunează accesul.

Dacă sunteți client Digi, puteți accesa platforma digionline.ro unde găsiți toate canalele TV, inclusiv Kanal D, unde puteți viziona Survivor 2021 live. Conectarea este simplă; se face cu datele de client.

Și cei de la Orange pun la dispozitie platforma lor, unde poate fi urmărit Survivor 5 februarie. Accesați gratuit aici.

Abonații Upc au la dispoziție platforma horizon.tv. Vă logați direct cu datele de logare UPC pentru contul de client și veți avea acces live la toate programele pe care le are UPC în programa lor.

21.35: Ana Porgras, nou-venită și Melina concurează acum.

21.14: Pentru moment, Georgiana are un blocaj din cauza fricii sale de apă. Își recuperează energia și reușește și ea să înainteze. Deși s-a mișcat mai lent, Georgiana câștigă. Scorul devine 4-2 pentru Faimoși.

21.12: Culiță și Andrei ratează în mod excesiv aruncările. De pe margine, coechipierii îi încurajează, dar efectul de trambulină nu îi ajută deloc. În final, Culiță reușește să aducă punctul echipei sale.

21.07: Roxana Nemeș și Maria se duelează, iar Roxana duce scorul la 2-2.

21.05: Moroșanu și Starlin luptă acum. Moroșanu este mai rapid și își păstrează avansul. Ambii au probleme la introducerea săculeților, dar Starlin se concentrează și înscrie. Scorul devine 2-1 pentru Războinici.

21.02: Elena Marin aduce primul punct Faimoșilor! A fost rapidă și extrem de atentă pe parcursul întregului traseu. Faimoșii se bucură că au reușit să întoarcă scorul și nu sunt, pentru moment, în dezavantaj.

20.58: Războinicul Alin câștigă prima rundă! Scorul este de 1-0 pentru echipa albastră. Războinicii încep cu dreptul.

20.38: Concurenții au parte și de un premiu suplimentar. Pe lângă imunitate, concurenții care care câștigă vor avea parte și de câte două sendvișuri cu ton. Ambele echipe sunt determinate să câștige, având în vedere că toți sunt înfometați.

20.25: Musty vorbește despre cât de greu l-a pus la încercare viața. A rămas orfan de ambii părinți de la o vârstă fragedă și de mic a fost nevoit să se lupte cu tot ce-l înconjoară. Greutățile vieții îl determină și mai mult să lupte pentru marele premiu.

20.21: După pierderea de ieri, Războinicii se antrenează acum în afara probelor. Cu toții își doresc să câștige imunitatea azi.

20.18: Voie bună și distracție la Faimoși. După numeroase contraziceri și certuri, liniștea s-a instalat între ei.

20.10: Mari de la Războinicii se simte rău. A fost dusă de urgență la spital.

20.08: Un musafir nepoftit se strecoară printre concurenți. Toată lumea doarme și trece neobservat.

20.02: Concurenții nu se opresc din ceartă nici în toiul nopții. Principalul lor subiect de discuție este dispariția păturilor cu care dorm, ceea ce le dă mari bătăi de cap.

Spiritele se încing la Survivor

În ediția de joi, Faimoșii au fost în centrul atenției și au câștigat proba de recompensă. Deși au fost dezamăgiți în ultima perioadă de evoluția echipei, se pare că s-au mobilizat și au reușit să câștige cele 3 kilograme de cartofi puse în joc pe 4 februarie.

Războinicii au fost pe punctul de a întoarce jocul, dar nu au reușit, pentru că Faimoșii au fost în forță maximă. Câștigătorii nu au ezitat deloc să se laude și au încercat să-i facă  invidioși pe adversarii lor.

Noii concurenți au fost primiți bine de restul echipei

Seara trecută, au intrat în competiția Survivor 2021 patru concurenți noi. Doi au mers la Faimoși, iar alți doi s-au alăturat echipei Războinicilor. Noii participanți au reușit să aducă puncte echipelor și au fost primiți cu drag de ceilalți, care chiar i-au încurajat înainte de a intra pe teren.

Veteranii le-au prezentat nou-veniților zona, precum și câteva dintre regulile jocului. Cei patru concurenți au fost foarte încântați de venirea lor pe teren și au rămas cu un gust plăcut după prima probă la care au luat parte și speră că vor rămâne cât mai mult în competiție, pentru că vor da tot ce au mai bun.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-05T22:44:17+02:00 22:44

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More