Connect with us
Survivor România live stream 6 februarie 2021 live video. Doi concurenți au sărit la bătaie

TV

Survivor România live stream 6 februarie 2021 live video. Doi concurenți au sărit la bătaie

Survivor România live stream 6 februarie 2021 live video poate fi urmărit și live stream online și live video pe mai multe platforme. Există platforme online care difuzează Kanal D live în mod gratuit, iar unele dintre ele funcționează și pentru românii aflați în străinătate.

Liniile de vot sunt deschise!

Unde poți urmări Survivor live video, ediția din 6 februarie 2021

Războinicii au câștigat jocul de imunitate din această seară. Ei vor primi proviziile.

Spre finalul jocului de imunitate, Faimosul Sebastian a reușit să aducă un punct important pentru echipa sa, restabilind egalitatea scorului, fapt ce îl înfurie peste măsura pe Starlin, care pierde punctul în favoarea adevarsarilor săi.

În cel de-al optsprezecelea joc de la Survivor România, sezonul 2, Faimoșii și Războinicii luptă pentru imunitate. Câștigătorii vor primi și un premiu suplimentar, adică provizii, atât de binevenite.

Scorul s-a schimbat și acum Războinicii sunt cei descurajați și fără perspectivă. În ediția din seara aceasta, doi concurenți își aruncă vorbe grele și sunt la un pas să se încaiere. Este vorba despre Starlin de la Războinici și Sebastian de la Faimoși. Aflați aici de la ce a pornit conflictul între cei doi.

Ediția Survivor de sâmbătă, 6 februarie 2021, poate fi urmărită pe site-ul Kanal D în secțiunea Live. Găsești acolo Survivor live stream. Din păcate, din cauza numărului mare de utilizatori, siteul funcționează sacadat și se blochează foarte des. Dacă și ție ți se întâmplă asta, trebuie să știe că ai mai multe variante unde poți urmări emisiunea live Survivor 2021.

Digi România are platforma digionline.ro unde te autentifici folosind codul de client de pe factură. Vezi acolo emisiunea Survivor live stream pe Kanal D.

Survivor România – live stream online pe telefonul tău mobil

Survivor România, ediția din 6 februarie 2021 poate fi urmărită direct de pe telefonul mobil. Există aplicații live stream video Kanal D. Aveți aplicața Vodafone Tv, de la Vodafone România, Orange Tv și aplicația Live TV de la Focus Sat. Le puteți descărca din Magazin Play sau App Store.

Musty de la Războinici – propus spre eliminare

În ediția de vineri, 5 februarie, concurentul Musty de la Războinici a fost propus spre eliminare. S-a întâmplat după ce echipa lui a pierdut meciul pentru imunitate și recompensă. Au fost tensiuni mari în Tabăra Războinicilor care, până mai ieri, se considerau o mare familie și spuneau că vor fi mereu uniți. Se pare că înfrângerea pe care au suferit-o i-a demoralizat complet și, mai mult decât atât, i-a destabilizat.

Există probleme și la Faimoși. Simona Hapciuc se simte dată la o parte și spune că nu face parte din nicio strategie, iar Culiță are ceva de împărțit cu Jador. Discuțiile din ultimul Consiliu au fost extrem de aprige.

„Jador s-a certat cu toți în afară de cei noi. Nu sunt genul de om care să fiu fals sau sa pup în fund pe cineva”, a răbufnit Culiță Sterp.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în ediția din această seara, sâmbătă, 6 februarie 2021.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top