TV

Tanța lui Teo Trandafir este în doliu! Actrița răpusă de durere

Nuami Dinescu, cunoscută publicului larg ca Tanța lui Teo, este în doliu. Actrița a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant după ce și-a pierdut mama.

Lângă textul care a umplut ochii cu lacrimi ai cititorilor, Tanța a postat și o fotografie cu mama sa care a trecut în neființă.

„Ea a fost mama mea. Fără frică, consecventă în credința ei în Dumnezeu, curajoasă, blândă și bună ‘așa cum trebuie să fie un creștin adevărat’, ne-a spus acum câteva zile ‘să vă îmbrăcați frumos, să-ți pui pălărie’! Mama se pregătea de Marea Plecare, copiii nu înțeleg asta și nu sunt niciodată pregătiți. Te iubesc, sufletul meu blând și bun! Până cât o să respir eu o să fii cu mine și nu o să fac nimic, niciodată ce nu ți-ar plăcea. Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea bună!„, a scris Nuami Dinescu pe Facebook.

Tanța lui Teo Trandafir și mama sa

Nuami Dinescu și-a început cariera în televiziune în anii 2000 când Teo a luat-o pe post de asistentă în emisiunea Teo show de la Pro TV. A făcut parte din echipa lui Teo Trandafir și după ce aceasta a plecat de la Pro TV. Nuami Dinescu continunând să fie co-prezentatoarea Teo show la Romantica TV și Prima TV.

După ce Teo s-a retras din televiziune pentru câțiva ani, Tanța a început să-și renege rolul avut în Teo show și să le ceară celor care o cunosc să fie numită pe nume, deranjând-o numele de „Tanța”.

A mai încercat să fie prezentă în televiziune la TVR 2 unde a prezentat o emisiune de după-amiază, însă programul a fost scos din grila TVR.

Ulterior a anunțat că se retrage și din teatru unde a avut roluri secundare în diverse piese.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-12-18T22:56:07+02:00 22:56

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More