Connect with us
"Te iubesc de nu te vezi", noua emisiune a Gabrielei Cristea! Cum au reacționat fanii vedetei

TV

„Te iubesc de nu te vezi”, noua emisiune a Gabrielei Cristea! Cum au reacționat fanii vedetei

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane, cu o nouă emisiune la Antena Stars. ” Te iubesc de nu te vezi ” este noul show matrimonial pe care fosta vedetă a Kanal D îl va prezenta.

Ea a făcut anunțul pe contul său de socializare, invitându-i pe prietenii săi virtuali să dea un like paginii noului dating-show pe care îl va prezenta.

„Va invitam sa intrati pe pagina emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” si sa ne onorati cu un like. Aici o sa gasiti toate informatiile legate de noul format TV ce urmeaza sa inceapa la Antena Stars si pe care cu onoare am sa il prezint. Ne asteapta o noua aventura cu si mai multe provocari.

Va multumim frumos pentru increderea si prietenia voastra! Va imbratisam cu drag!„, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Fanii au reacționat cu tot felul de mesaje după anunțul vedetei TV:

„Mi-a placut la nebunie emisiunea, NORA PT MAMA moderata de tine! De atunci ai ramas pt mine un om corect , un om sincer, si un bun moderator! Sper sa ramai acelasi om frumos cu calitati deosebite! Ador ingerasul tau! Doamne ajuta sa ti mearga bine!”

„Felicitari doamna Gabriela, ma bucur mult ca reveniti. Succes in noul proiect. Va apreciez foarte mult, sunteti o familie frumoasa si o doamna care stie sa isi pastreze o poziție demna. Va pup doamna frumoasa”, sunt câteva dinte mesajele primite din partea fanilor.

Ce spune prezentatoarea show-ului Te iubesc de nu te vezi despre revenirea la TV

„Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori.

Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment.

Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește”, spunea Gabriela Cristea, când s-a anunțat că va reveni în televiziune la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea se va bate în audiență cu Bianca Drăgușanu: „Nimic nu mă oprește…”

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit pe Facebook: “Hai să nu mai fim ipocriţi”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top