Connect with us

TV

Tensiunea atinge cote maxime la Survivor! Zanni, la un pas de a fi eliminat

Competiția este tot mai strânsă la Survivor, după ce au rămas în joc cei mai buni și puternici concurenți. Tensiunile sunt în continuare la cote maxime și scandalurile sunt la ordinea zilei în Republica Dominicană. Participanții își doresc să ajungă tot mai departe în această competiție, dar se pare că se pot lovi de eliminare la orice pas. Și Zanni are toate șansele să plece acasă, după ce a făcut o mare greșeală.

Zanni este pe punctul de a pleca

Lucrurile pare că scapă de sub control în ultima perioadă la Survivor. Tot mai mulți concurenți pleacă acasă din diferite motive, fie pentru că s-au accidentat, au probleme de sănătate, fie în urma voturilor celor de acasă. După plecarea lui Moroșanu, care a provocat o mulțime de controverse, pentru că toți îl vedeau pe Faimos în marea finală, încă o eliminare ar putea avea loc.

Zanni se află într-o situație extrem de dificilă și șansele de a pleca acasă sunt foarte mari. Prezentatorul După ce Zanni a recunoscut fără nicio reținere că a încălcat regulile la Survivor, prezentatorul Daniel Pavel a intervenit și el.

Acesta l-a avertizat pe Zanni cu privire la greșeala făcută și l-a anunțat că echipa va lua o decizie în acest sens, pe care i-o va comunica ulterior. Deși știa că nu are voie, nu s-a putut abține și a comis o mare greșeală. Fanii Survivor află în această seară ce se întâmplă cu Faimosul, care ar putea chiar să fie eliminat din joc.

„Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie”, a declarat Daniel Pavel.

Elena și Zanni, în continuare la cuțite

Războiul dintre Zanni și Elena Marin continuă la Survivor România, deși timpul a mai trecut. Eliminarea Anei Porgras din competiție a fost o lovitură puternică pentru Faimos și încă nu poate accepta că buna sa prietenă nu mai este în concurs și nu mai poate lupta alături de el pentru premiul cel mare.

Zanni o acuză pe Elena că s-a bucurat de plecarea Anei, pentru că așa a rămas ea cea mai bună fată din competiție. Faimosul crede că toți au o strategie pe care o urmează, adică elimină concurenții buni, pentru a avea mai multe șanse la câștig.

„O să vedeți cum o să voteze echipa asta cele mai bune persoane, pentru că unii vor să rămână cei mai proști, să aibă șanse mai mari. Pe teatrul ăla ieftin, nu mă așteptam să iasă.  Nu pot să accept că Elena s-a bucurat că a plecat Ana afară, să rămână ea cea mai bună. Te dai bine pe lângă Jador și spui că îți pare rău. Ai vrut să fii ultima fată aici ți-a picat fața când au venit fetele noi’, i-a spus Zanni Elenei Marin.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top