TV

Ultima dorință a lui Răzvan Ciobanu. Cea mai bună prietenă a sa a declarat la Pro TV care era aceasta

Răzvan Ciobanu a murit astăzi, în urma unui accident de mașină, care i-a luat viața la doar 43 de ani. Știrea a șocat întreaga României, puțin știau că acesta trecea printr-o perioadă dificilă și deloc bună financiar.

Irina Schrotter, una din cele mai bune prietenele ale sale, a declarat pentru Știrile Pro TV, că ultima sa dorință era să creezi rochii pentru femei și să aibă un manager care să-i gestioneze finanțele.

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

După ce a fost înlocuit la emisiunea „Bravo, ai stil”, Răzvan a fost nevoit să se împrumute la aproape toți prietenii cu bani pentru a se putea întreține.

„Nu îl mai căuta nimeni, nu mai exista pentru nimeni. Că a dormit timp de două luni pe o canapea a unei cunoștințe, fiind fără sens, vitalitate, sprijin, speranță.

Citește și: Prima reacție a mamei lui Răzvan Ciobanu – „Vă rog din suflet”

Era depresiv, deconectat, voia să dispară, spunea că era ca o legumă care nici măcar nu mai era curioasă când durerea se va neantiza.

Citește și: Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

Apoi, ca un personaj de basm, fără Sfinte Vineri și Duminici, și-a scuturat armura ruginită și a luat-o efectiv de la capăt. S-a ridicat și s-a reinventat, a construit din nou, ne-a dat iar lecții de stil și de umanitate”. – Aurica Stan

Cine e persoana care l-a vazut ultima oara pe Razvan Ciobanu: „M-am intalnit cu el, ne-am luat in brate”

Eu nu am avut bani de rochiile lui, dar a fost parte din toată copilăria mea. Măcar mă uitam la TVR Iași, copil fiind, mereu dădea interviuri cu Irina Schrotter, era prietena lui dragă, colabora „într-un mare fel”.

Și așa am învățat că nu e ok să te îmbraci în mov din pampoane până-n dresuri, să nu amesteci bulinele cu dungile, materialul cadrilat cu poka dots, cel fluid cu o stofă de Apaca provincială, și tot așa, chestii elementare, care îmi prind bine și acum, scrie republica.ro.

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More