Connect with us
Un now show începe la Antena 1. Oana Roman se numără printre participante

TV

Un nou show începe la Antena. Oana Roman se numără printre participante

Anul 2021 vine cu noi surprize pentru toți cei de acasă în ceea ce privește emisiunile televizate. Printre cele mai interesante show-uri ale momentului se numără și „Mămici de pitici cu lipici”, care poate fi urmărit la Antena 1. În cel de-al doilea sezon o putem întâlni, printre altele, și pe Oana Roman, care va face senzație alături de fiica ei, Isabela.

Oana Roman, unde dintre mămicile de pitici cu sclipici

„Mămici de pitici cu lipici”, show-ul care este difuzat la Antena Stars, este una dintre cele mai apreciate emisiuni atât de mămici, cât și de copiii lor. Primul sezon s-a bucurat de mare succes, iar cel de-al doilea promite la fel de multe surprize pentru cei de acasă.

Printre cele care vor participa la această emisiune se numără și Oana Roman. Aceasta trece printr-o perioadă extrem de grea din cauza faptului că va divorța de soțul ei în curând, iar acest proiect vine ca o ușurare pentru ea. Cel mai tare o doare faptul că se simte trădată și folosită, deoarece ea a pus mult suflet în acest mariaj și acum a fost dezamăgită de cel alături de care se vedea până la finalul vieții.

Oana Roman este foarte încântată de participarea la acest show și la fel este și fetița ei, care a fost extrem de entuziasmată de faptul că va apărea la TV și este implicată într-un astfel de proiect. De pe 14 ianuarie, începând cu ora 21.oo, cele două pot fi urmărite la Antena Stars, unde vor face un show de proporții pentru cei de acasă, fiind puse în tot felul de ipostaze.

“Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect ce își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat Oana Roman.

Cristina Șișcanu participă și ea la show

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top