Connect with us
Vedeta ProTV, mamă eroină: este însărcinată pentru a cincea oară

TV

Vedeta ProTV, mamă eroină: este însărcinată pentru a cincea oară

O cunoscută vedetă ProTV este însărcinată pentru a cincea oară. Mama eroină este Adriana Stere, corespondentul știrilor Pro TV, în vârstă de 38 de ani. Ea a făcut marele anunț într-un mod inedit, printr-o postare plină de umor pe una dintre rețelele de socializare.

Adriana Stere de la ProTV, însărcinată din nou

Adriana Stere va deveni mamă pentru a cincea oară. Este însărcinată în patru luni și va aduce pe lume o fetiță, pentru care a ales un nume inedit: Iris Adriana. Vedeta ProTV a rămas însărcinată după doi ani de eforturi și tratamente, iar sarcina este una cu risc, așa cum a precizat. Ea și-a îndeplinit visul de a deveni din nou mamă cu ajutorul fertilizării in vitro, după mai multe încercări eșuate. Soțul ei și-a dorit la fel de mult încă un copil și amândoi au mai vrut încă o fetiță, iar visul lor s-a împlinit.

Ea a ținut sarcina secretă până acum pentru a se asigura că lucrurile decurg așa cum trebuie, având în vedere că situația este una dificilă. Doar câțiva prieteni și medicii s-au putut bucura alături de familia Adrianei, iar știrista a decis să dea marea veste într-un mod inedit. Ea a publicat o fotografie cu 5 ace de siguranță, dintre care unul are înăuntru altul mai mic, care reprezintă noul membru ce va apărea în familie. La descriere a pus un anunț plin de umor, din care reiese faptul că este în căutare de chirie.

„E cel mai dorit copil. S-a întâmplat după doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima încercare, dar cea norocoasă. Însă, este o sarcină cu risc. Eu știu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că aripa tânără de la mine de acasă înseamnă deja trei băieți și o fetiță… Ei bine, vă anunț că, de câteva luni, vin în știri la pachet cu o bebelușă  foarte dorită și mult așteptată. Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că sunt mai nou, doi-în-unu. Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni.”, a mărturisit știrista.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top