TV

Vedeta ProTV, mamă eroină: este însărcinată pentru a cincea oară

O cunoscută vedetă ProTV este însărcinată pentru a cincea oară. Mama eroină este Adriana Stere, corespondentul știrilor Pro TV, în vârstă de 38 de ani. Ea a făcut marele anunț într-un mod inedit, printr-o postare plină de umor pe una dintre rețelele de socializare.

Adriana Stere de la ProTV, însărcinată din nou

Adriana Stere va deveni mamă pentru a cincea oară. Este însărcinată în patru luni și va aduce pe lume o fetiță, pentru care a ales un nume inedit: Iris Adriana. Vedeta ProTV a rămas însărcinată după doi ani de eforturi și tratamente, iar sarcina este una cu risc, așa cum a precizat. Ea și-a îndeplinit visul de a deveni din nou mamă cu ajutorul fertilizării in vitro, după mai multe încercări eșuate. Soțul ei și-a dorit la fel de mult încă un copil și amândoi au mai vrut încă o fetiță, iar visul lor s-a împlinit.

Ea a ținut sarcina secretă până acum pentru a se asigura că lucrurile decurg așa cum trebuie, având în vedere că situația este una dificilă. Doar câțiva prieteni și medicii s-au putut bucura alături de familia Adrianei, iar știrista a decis să dea marea veste într-un mod inedit. Ea a publicat o fotografie cu 5 ace de siguranță, dintre care unul are înăuntru altul mai mic, care reprezintă noul membru ce va apărea în familie. La descriere a pus un anunț plin de umor, din care reiese faptul că este în căutare de chirie.

„E cel mai dorit copil. S-a întâmplat după doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima încercare, dar cea norocoasă. Însă, este o sarcină cu risc. Eu știu să fac cel mai bine știri și copii! Poate știați că aripa tânără de la mine de acasă înseamnă deja trei băieți și o fetiță… Ei bine, vă anunț că, de câteva luni, vin în știri la pachet cu o bebelușă  foarte dorită și mult așteptată. Doar câțiva prieteni și echipa noastră de medici au știut că sunt mai nou, doi-în-unu. Dar acum… puiul nostru e breaking news! Iris a fost un vis delicat și târziu, și a devenit o dovadă că există minuni, chiar dacă sunt făcute de oameni.”, a mărturisit știrista.

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More