Connect with us
Viorel, soțul Vulpiței o amenință pe Mirela Vaida: „Nu mai vin la emisiune”

TV

Veronica Vulpița a ales cu cine rămâne: soțul Viorel sau amantul Marian

Veronica Vulpița a devenit o adevărată vedetă autohtonă în ultimele săptămâni. Emisiunea Acces Direct a făcut-o extrem de populară și, deși multă lume o judecă, și mai multă lume o urmărește zilnic. Astăzi Vulpița a avut de ales între soț sau amant și decizia ei a uimit pe mulți.

Veronica Vulpița a ales cu cine rămâne: soțul Viorel sau amantul Marian

Atunci când Viorel nici nu și-ar fi imaginat asta, vulpița a acceptat florile de la Viorel, iar când privirile lor s-au întâlnit s-a putut vedea că există ceva între cei doi. Totodată, la finalul emisiunii de joi, tatăl Veronicăi a intervenit şi a avut un dialog destul de dur cu ginerele său.

Acesta l-a acuzat pe Viorel că nu se poartă așa cum ar trebui să se poarte un soț, că ascunde bani de fiica sa și că mai bine pentru ea ar fi să fie cu Marian, nu cu Viorel cel care este tatăl fetiței sale și soțul ei.

Cu toate acestea decizia Veronicăi a fost să rămână alături de soțul ei. ‘În niciun caz nu merg cu Marian. Eu nu-l ascult pe tata. Eu nu vreau cu Marian”, a spus Veronica. Vestea primită din partea Vulpiţei l-a dezamăgit foarte tare pe Marian, care spera ca Veronica să-i acorde o şansă. Bărbatul a rămas însă cu buza umflată, căci Vulpița s-a dovedit a fi o familistă convinsă și își iubește soțul cu adevărat.

Vă reamintim cp Vulpița ș soțul ei au reușit să creeze o adevărată isterie națională. Televiziunea Antena 1 a fost acuzată că promovează non valori și le dă un exemplu groaznic tinerilor din ziua de azi. Mirela Vaida a încercat să explice motivele pentru care acești doi soți continuă să apară în emisiunea ei, însă fanii au continuat să o atace. Cu toate acestea cei doi apar în continuare la tv și lumea îi urmărește.

Citește și: Horoscop 29 februarie. Ultima zi din lună aduce emoții mari pentru o zodie

Citește și: Simona Gherghe a fost luată la rost de fani, după ce le-a cerut ajutorul

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. TERESTRUL

    2020-03-03T17:21:29+02:00 at 17:21

    Să te ia naiba Vulpițo !!! Ne-am săturat să tot auzim de tine!!! Fiecare cu viața lui.Nu ne interesează persoana ta !!! Dispari de pe sticla TV-urilor și din articole.Stai cu cine vrei!!! Este alegerea ta !!! Stai cu soțul,cu amantul,cu socrii,cu părinții,în casă,în stradă,în canale,în palate,în cer,pe pământ,unde vrei,dar lasă-ne in pace!!! Dispari!!! Te rugăm frumos !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top