Connect with us
Simona Gherghe a fost luată la rost de fani, după ce le-a cerut ajutorul

Vedete

Simona Gherghe a fost luată la rost de fani, după ce le-a cerut ajutorul

Simona Gherghe a fost luată la rost de fani după ce le-a cerut ajutorul pentru a găsi o companie de taxi care să îi ofere o mașină cu scaun pentru copil. Oamenii nu mai contenesc sî o critice pentru cerința aceasta și Simona a rămas șocată de reacțiile lor.

Simona Gherghe a fost luată la rost de fani, după ce le-a cerut ajutorul

Fosta prezentatoare tv are mașina în service și a vrut să plece de acasă cu copiii. Ea le-a cerut ajutorul prietenilor de pe rețelel de socializare și a dorit să afle ce firmp de taxi îi poate pune la dispoziție o mașină cu scaun de copil. Urmăritorii ei s-au isterizat de-a dreptul. Această cerință li s-a părut prea mult, deși este ceva de bun simț. Niciun copil nu ar trebui să călătorească într-o mațină fără scaun special.

‘Draga mea, hai că faci exces de zel. Să nu exagerăm cu atâta protecţie că… mda, Stai în spate să îl ţii în braţe. Termină cu fiţele tu şi toate vedetele”, sunt comentariile făcute publice de Simona Gherghe.

Simona Gherghe a rămas uimită că românii pot gândi chiar asa. ”Vă vine să credeţi aşa ceva? Incredibil. Şi ne mai mirăm că avem atâtea accidente cu victime”, a răspuns Simona Gherghe, după ce a citit mesajele internauţilor care o criticau.

Pentru a le dovedi fanilor că nu pleacă la drum fără a oferit toată protecţia copiilor, vedeta a postat şi o fotografie cu fetiţa ei, Ana Georgia, în timp ce se afla echipată bine şi gata de plimbare. ”Doar aşa, în scaun special pentru copii”’, a scris vedeta pe Instagram.

Citește și: Ioana Ginghină iubește din nou! Cine este norocosul

Citește și: Andreea Bălan a făcut dezvăluiri de ultimă oră! Care este adevărul

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top