Connect with us
Vine sfârșitul pentru Realitatea TV? Anunțul lui Cozmin Gușă

TV

Vine sfârșitul pentru Realitatea TV? Anunțul lui Cozmin Gușă

Cozmin Gușă le dă o veste proastă telespectatorilor Realitatea TV. Acesta a vorbit despre ordonanța guvernamentală care vizează insolvența, menționând că prin acest act se dorește închiderea postului de știri.

„Formatul care a trecut în această dimineaţă de nişte avize ministeriale şi care se aşteaptă să fie aprobat, vizează direct Realitatea, nu are treabă insolvenţa în România şi dânşi au dori prin nişte metode ilegale, printr-o ordonanţă eventual să vizeze direct Realitatea TV.

Nu vreau să se sperie nimeni, noi luptăm în continuare. 

Dar asta era motivul pentru care Orlando, minte-puţină se răstise la Tudorel Toader pentru că ministrul Justiţiei nu voia să semneze acest proiect legat de legea insolveţei pentru că el este ilegal şi vizează strict Realitatea TV”, a afirmat Cozmin Guşă.

Acesta a mai spus că Tudorel Toader a fost certat de Dragnea, nu de Teodorovici.

Orlando, săracul, e un băieţaş pe care Dragnea îl prosteşte cum vrea el, el se mai uită în oglindă şi îşi dă părul într-o parte şi execută ceea ce îi spune daddy ca la carne. Iar acest plan al lui daddy îl ştiam de multă vreme.

Ştiam că Orlando l-a chemat pe şeful de la ANAF să îi spună să facă orice împotriva Realităţii TV”, a spus acesta.

Co-proprietarul postului de televiziune a afirmat că prin această Ordonanță se dorește închiderea emisiei la Realitatea TV, post care este în insolvență de câțiva ani.

 „Nu ştim ce se va întâmpla, noi luptăm cu mijloace legate, însă telespectatorii noştri să se aştepte inclusiv la acest lucru. Practic, este proiect este făcut special pentru a închide Realitatea TV. 

Ăsta este triunghiul de călăi: Liviu Dragnea, Orlando Teodorovici şi Darius Vâlcov”, a declarat Cozmin Guşă.

Citește și: Rareș Bogdan, amenințat! Ce decizie a luat realizatorul TV în legătură cu familia sa

Citește și: Rareș Bogdan, reacție după revocarea lui Kovesi: „Iohannis le-a dat șah”

4 Comments

4 Comments

  1. ovidiu

    2018-12-10T13:16:14+02:00 at 13:16

    BAI SECURISTI ORDINARI,NUMAI MINTITI POPORUL CU TELEVIZORUL..SI MAI PLATITI DATORIA CATRE STATUL ROMAN..MARS LA INCHISOARE JAVRE ORDINARE

  2. adriana

    2018-12-09T20:21:30+02:00 at 20:21

    Toti spalatii pe creier de catre acuzatul Dragnea se compromit spunand prostii. Daca s-ar documenta mai intai atunci ar stii cine sunt ” EVAZIONISTII fiscali ordinari” de la Realitatea TV. Dar unii nu au aceasdta obisnuinta de a se informa asupra adevarului si preiau toate minciunile trambitate de marii hotii ai Romaniei. Daca dai un click la anaf vei fi surprins cate datorii are guvernul azi catre fiscul Romaniei. Si… CINE IL TRAGE LA RASPUNDERE ? Dvs. d-le Viorel Dan ? Ori dvs. sunteti un profitor din bugetul tarii?

  3. dracnea

    2018-09-25T08:37:13+03:00 at 8:37

    Doar atunci cand le veti plati tu si cu penalii tai din psd, in frunte cu dragnea, valcov si gasca de infractori tradatori de tara. Hotii striga hotii! Rusine!

  4. viorel dan

    2018-09-21T19:47:17+03:00 at 19:47

    Dar TOTUSI datoriile catre statul roman cand vi le PLATITI !!!! EVAZIONISTI fiscali ordinari si „infuentatori de OPINIE PUBLICA abjecti !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top