Connect with us
Viviana Sposub vorbește despre câștigătorul Ferma 2020: "Nu știam că e capabil de atâtea lucruri"

TV

Viviana Sposub vorbește despre câștigătorul Ferma 2020: „Nu știam că e capabil de atâtea lucruri”

Viviana Sposub este asistenta TV de la Vorbește lumea care s-a făcut remarcată și prin participarea în emisiunea Ferma 2020. Tânăra este foarte plăcută, modestă și sinceră, astfel încât nu s-a sfiit să declare cine este, în viziunea ei, câștigătorul emisiunii-concurs, Ferma de la Pro TV. Cine și cum a impresionat-o atât de tare, aflați în cele ce urmează.

Viviana Sposub, despre câștigătorul Ferma 2020

Viviana Sposub crede că cel care va câștiga competiția Ferma 2020 este nimeni altul decât George Burcea. Asistenta TV a declarat că Burcea a impresionat-o ca nimeni altcineva, și că îl vede pe el marele câștigător al acestui sezon.

Într-una dintre probele din concurs, ea și George au fost legați și nevoiți să execute tot felul de sarcini, unul lângă altul. Viviana spune că au fost foarte eficienți împreună.

„Eu tind foarte mult să cred că o să câştige George Burcea. Omul m-a impresionat cum nu m-a impresionat nimeni. Nu ştiam că e capabil de atâtea lucruri, omul se descurcă cu orice situaţie. Eu oricum eram prelungirea corpului său pentru că am fost legaţi, cumva eram mai eficienţi împreună şi îi este foarte greu cu siguranţă, să fim serioşi, nu face nimic fără mine. Eu sunt şi în mintea lui. Eu gestionez toate acţiunile sale.”, a declarat Viviana.

Viviana și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste începută chiar în emisiunea Ferma de la Pro TV. Acolo s-au cunoscut, s-au plăcut, s-au sărutat, iar lucrurile au evoluat firesc pentru cei doi.

Dacă George a declarat că Viviana este o fată care merită iubită și protejată, asistenta tv a declarat, la rândul ei, că și-a schimbat părerea despre George – o părere construită din ceea ce aflase despre el de la televizor.

Momentan, cei doi locuiesc împreună, în apartamentul Vivianei, întrucât ambii sunt infectați cu noul virus. Ei au ținut să precizeze că decizia mutării împreună nu a venit ca o consolidare a relației lor, ci au procedat astfel, pentru a se izola de cei din jur, până când scapă de acest virus.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top